ИЗВЪНРЕДНО! Румяна Арнаудова с последни подробности за починалото дете от Стрелча

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО! Румяна Арнаудова с последни подробности за починалото дете от Стрелча
Автор: ПИК
Дата
Дата
16063
Коментари
1
ИЗВЪНРЕДНО! Румяна Арнаудова с последни подробности за починалото дете от Стрелча

"Категорично не е на лице убийство, няма доказателства за това детето да е убито от друг. Разследващите се обадиха късно снощи и съобщиха, че се касае за самоубийство. Прегледани са телефоните на детето, което сочи за това, че то е взело решение да се самоубие." Това заяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова за смъртта на 11-годишното момче от Стрелча пред Би Ти Ви.

Тя потвърди, че има видео записи, които категорично доказват тази версия, но не пожела да даде повече подробности, тъй като родителите не бива да научават от телевизията. Арнаудова заяви, че утре за Стрелча заминават психолози, които ще работят с родителите и съучениците на детето.

"Записите са направени няколко часа преди да сложи край на живота си и са отправени към неговите близки", заяви още Арнаудова. За това как детето е имало достъп до оръжие, тя допълни, че при огледа е установено, че касата в която е било съхранявано оръжитето е била отворена и предстои да се разбере как е станало това.

По повод разследването във Виноградец, Арнаудова заяви, че показанията на детето не може да бъдат съобщавани, но са достатъчни за това окръжната прокуратура да се ориентира за това дали има престъпление. На въпрос дали Влайков е говорил с местния прокурор, Арнаудова заяви, че разпечатки са постъпили в прокуратурата, но за момента информацията е непълна. Тя припомни и думите на Цацаров, че Влайков и прокурора имат приятелски отношения, но районния прокурор на Пазарджик ще бъде разпитан.

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Застреляха дете в Стрелча
Часовник
10:17
Районна прокуратура-Панагюрище разследва смъртта на 11-годишно момче. Вчера около 18 часа то е намерено мъртво, гръмнато в главата с ловна пушка, съобщиха от прокуратурата. Извършен е оглед на...
Напиши коментар »
(1)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Тя и той в скъпо заведение:
– Скъпа, аз ще платя виното, а останалата сметка ще си я разделим, защото аз миди не съм ял. После нали ще дойдеш при мен?
– Добре миличък, първо ще се целуваме, а след това всеки ще си мастурбира самостоятелно.