ИЗВЪНРЕДНО! Спипаха похитители на 19-годишен младеж, искали откуп от 200 000 евро

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО! Спипаха похитители на 19-годишен младеж, искали откуп от 200 000 евро
Автор: ПИК
Дата
Дата
6162
Коментари
0
ИЗВЪНРЕДНО! Спипаха похитители на 19-годишен младеж, искали откуп от 200 000 евро

Четирима мъже са задържани за 72 часа за отвличането на 19-годишно момче с автомобила му в Горна Оряховица, съобщава БНР.

Похитителите са поискали откуп от 200 хил. евро, за да освободят младежа. Прокуратурата във Велико Търново ще поиска от съда налагането на постоянен арест на похитителите. На 27 октомври вечерта маскирани са вкарали насила младежа в луксозната му кола, съобщи директорът на областната дирекция на МВР във Велико Търново, старши комисар Димитър Машов.

Той допълни, че сигнал в полицията е подаден от бащата. Който заявява, че е получил обаждане по мобилния му телефон, че неговият 19-годишен син е отвлечен и за да бъде освободен и бъде върнат жив, трябва да заплати сумата от 200 хиляди евро. Веднага са предприети заградителни мероприятия, не само в района, а и в страната. Откраднатата кола е намерена край село Пушево, а момчето в село Хотница. В землището на същото село е бил изоставен и вторият автомобил на похитителите.

Тази кола дава посоката на разследването, в резултат на което са установени четирима от участниците в отвличането, а петият е обявен за издирване. Според осведомени източници, похитеното момче е от заможна фамилия роми, бургуджии, които се занимават с телефонни измами.

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.