ИЗВЪНРЕДНО! Хванаха жестокия убиец от Снягово! Мехмед се крил цяла седмица в гората

Крими

ИЗВЪНРЕДНО! Хванаха жестокия убиец от Снягово! Мехмед се крил цяла седмица в гората

26994
на 01.06.2017
ИЗВЪНРЕДНО! Хванаха жестокия убиец от Снягово! Мехмед се крил цяла седмица в гората
Автор:   ПИК

Мъжът бил заловен, докато си купувал хляб

Последвайте ни в Google News Showcase

Убиецът от Снягово е заловен! На този етап от полицията отказват каквато и да е информация по случая. Началникът на Районното управление в Руен не пожела да говори по темата, единствено уточни, че в момента е в работна обстановка.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Кметът на Снягово Зялфет Юмер потвърди пред Грамофона.ком, че издирвателната акция на униформените се е увенчала с успех. „Единственото, което знам е, че е хванат“, коментира той.

По първоначална информация Мехмед от Рудина се е криел в гората. Вчера обаче е слязъл до едно от селата, за да си купи хляб. Бил е разпознат и местните хора веднага подали сигнал в полицията.

Мехмед е задържан около 23 часа вчера. Той е основният заподозрян за жестокото убийство в Снягово от нощта срещу 24 май. Тогава мъжът нахлу в дома на бившата си жена. Закла новия й съпруг и преби нея.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

За най-известните престъпници в света, върлували в продължение на пет века на пет континента, четете в премиерната книга "Енциклопедия на серийните убийци" на издателство "Милениум".

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК