ИЗВЪНРЕДНО! Цацаров дава съдията бракониер на ВКС! Лозан Панов има думата за наказанието

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО! Цацаров дава съдията бракониер на ВКС! Лозан Панов има думата за наказанието
Автор: ПИК
Дата
Дата
7886
Коментари
2
ИЗВЪНРЕДНО! Цацаров дава съдията бракониер на ВКС! Лозан Панов има думата за наказанието

Главният прокурор Сотир Цацаров дава съдия Иван Иванов, който беше заловен да бракониерства, на ВКС, Лозан Панов ще решава дали да го накаже. Това обяви пред Би Ти Ви Румяна Арнаудова, говорител на прокуратурата. 

„Имало е престрелка, защото има и неподчинение на полицейско разпореждане. Главният прокурор ще сезира ВКС по случая. Ще бъде преценено дали и какво обвинение ще бъде повдигнато на магистрата, но ще му бъде потърсена отговорност“, каза Арнаудова.

Припомняме, че съдия Иван Иванов от Окръжен съд – Ловеч бе задържан за неподчинение на полицейско разпореждане и за съмнение за нощен лов.

На 5 срещу 6 октомври 2017 г. в района на с. Бохот, Плевенско, полицията се е опитала да направи проверка след съмнение за джип, предвижващ се в района на селото, с който вероятно се извършва незаконен нощен лов.

В доклада на полицията се касае за съмнение за нощен лов, който е забранен. Джипът се е движил в кръг, със загасени фарове, но включен боен фар. Водачът на джипа е отказал да спре, след което е започнало преследване.

След като въпросният автомобил не се е подчинил на сигнала за спиране, полицейските служители са извършили изстрели с 8 стоп патрона и след това са стреляли с бойни патрони по гумите.

Полицейският екип многократно се е легитимирали и подавал светлинни сигнали, но въпреки това джипът не е спирал.

След като джипът е бил спрян, пътникът (съдия Иван Иванов) и водачът са свалени и задържани за 24 часа за неподчинение на полицейско нареждане. В рамките на задържането е установено, че сред пасажерите е съдията от Окръжен съд – Ловеч Иван Иванов, който първоначално не се е представил като магистрат и не е носил със себе си документ за самоличност.

Още по темата
СРЕДНОЩНА АКЦИЯ! Щракнаха белезници на висш съдия! Иван Иванов ловувал без разрешително с приятел бизнесмен
Часовник
08:25
Висш магистрат е заловен и арестуван за незаконен лов. Съдията от Ловешкия окръжен съд Иван Иванов беше задържан след нощна акция в гората край Плевен. Заедно с него е задържан и негов приятел...
Напиши коментар »
(2)
2
МАФИЯ – БЪЛГАРСКИ СЪД ! ЖАЛКО НО ИСТИНА !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Весела Драганова
Весела Драганова
председател на Партия на българските жени
Ицо Хазарта
Ицо Хазарта
раппевец
Става на: 38 години
проф. Милчо Левиев
проф. Милчо Левиев
музикант, композитор и диригент
Става на: 80 години

Влиза пиян студент при професора на изпит и казва:

- Добър ден, господин професоре, приемате ли пияни студенти на изпит?

Професорът помислил и казал:

- Ми добре.

Студентът:

- Момчета, вкарвайте колегата!