Изгониха секси журналистка, разсейвала играчите (снимка)

ЧАС ПИК

Изгониха секси журналистка, разсейвала играчите (снимка)

14868
на 08.11.2014
Изгониха секси журналистка, разсейвала играчите (снимка)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Сръбската спортна журналистка Катарина Сречкович е била учтиво помолена да напусне пистата в близост до терена по време на футболната среща между „Партизан” и „Цървена звезда”, тъй като според представители на клубовете с външността си разсейвала играчите. Това съобщи „Индипендънт”.

Според журналистката, това не се случва за първи път с нея. „Вече два пъти са ме молили да се отдалеча от терена по време на мач. Единият път искането дойде от самите футболисти, които се оплакаха на треньора си, че не могат да се съсредоточат върху играта”, призна тя.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Сречкович, която е на 25 години отрече да е забелязала, че при нея футболистите се редят на опашка, за да им вземе интервю след мачовете. Тя е фен на „Цървена звезда” и води шоу по телевизията на сръбския клуб.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК