Издирват психично болен, изчезнал преди дни

Крими

Издирват психично болен, изчезнал преди дни

4441
на 14.12.2014
Издирват психично болен, изчезнал преди дни
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицията издирва 54-годишен мъж от Сливен. Жената на мъжа уточни, че той е в неизвестност от петък следобед, а от вчера е обявен за издирване, уточни говорителят на ОД на МВР Първолета Мандинска, информира "Дарик"

препоръчано

Изчезналият Румен Станчев по думите на съпругата си е тръгнал за София с влак на 11 декември, четвъртък. Оттогава телефонът му е изключен.

На следващия ден се е качил на влака за Сливен, но няма данни да е пристигнал в Сливен. Мъжът е облечен с черна грейка, тъмни панталони и зимни обувки. Той е на 54 – години и с леки психични отклонения. Няма данни и да е постъпил в психиатричната клиника в Раднево, където се е лекувал известно време. Към момента мъжът работи в млекопреработвателна фирма в Сливен.

Умоляват се гражданите, които имат сведения за лицето, да се обадят на тел.112 или в най-близкото поделение на МВР.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК