БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Излязоха шокиращи подробности за убийството на Виола, убиецът цитира Ботев

Само в ПИК
Излязоха шокиращи подробности за убийството на Виола, убиецът цитира Ботев
Автор: ПИК
Дата
Дата
25217
Коментари
7
Излязоха шокиращи подробности за убийството на Виола, убиецът цитира Ботев

По време на заседанието на съда днес, в което се гледаше мярката на убиеца на студентката Виола - Стефан написал бележка на своя упълномощен защитник. На нея е откъс от "Смешен плач" на Христо Ботев: "Лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!". Това бяха и последните думи на Станев пред съда, съобщи Новини.бг.

В началото на заседанието той заяви, че е роден в Пазарджик на 23 април 1988 г. Той е със средно образование и е разведен. И има едно дето. Той заяви още, че от 2 седмици е уволенен от работа.

Обвинението сметна, че има събрани достатъчно доказателства за задържането му под стража. Касае се за престъпление, за което са предвидени най-тежките санкции в Наказателния кодекс – от 15 до 20, доживотен или доживотен без право на замяна. Според съда става дума за личност със завидена степен на обществена опасност. Има риск и той да се укрие. По магистрала "Тракия" той е извършил и друго престъпление, докато е пътувал към Созопол.

Днес стана ясно още, че умъртвената Виола Николова е имала причинени множество лицеви травми, прорезни рани в областта на шията, главата и гърба. Станев е заявил пред свидетели: „Аз я убих“, като сам е показал трупа. Показал е с жестове какво точно е направил. На мястото на престъплението са открити два ножа, кръстосани под формата на буквата Х.

По време на престъплението съседите са чули са чули виковете на момичето. Тя е умолявала Стефан да спре. В дома на обвиняемия са намерени метални боксове и счупен стик. Убийството е извършено с изключителна жестокост, потвърдиха още веднъж от обвинението. При задържането му е установена комбинация от употреба на кокаин, амфетамин, марихуана и екстази. Обвиняемият е действал, съзнавайки постъпката си. Стефан е заявил пред свидетелите си, че ще се предаде на по-късен етап, след като види детето си, което обаче не е успял да направи.

Още по темата
Извергът, убил, приятелката си остава в затвора
Часовник
15:27
Съдът постанови постоянна мярка "задържане под стража" на 29-годишния Стефан Станев, заподозрян в убийството на приятелката си, съобщава Фокус. От прокуратурата посочиха, че има убедителни...
Напиши коментар »
(7)
1
Грешка беше отмяната на смъртното наказание, МНОГО ГОЛЯМА ГРЕШКА!!! Да не забравяме и циганина убил студентката във Велико Търново!!! ЗАКОНА ТРЯБВА ДА Е ЯСЕН : ОКО ЗА ОКО, И ЗЪБ ЗА ЗЪБ !!! ТОЧНО И ЯСНО, ПО ЧОВЕШКИ !!!!!
2
Грешка беше отмяната на смъртното наказание, МНОГО ГОЛЯМА ГРЕШКА!!! Да не забравяме и циганина убил студентката във Велико Търново!!! ЗАКОНА ТРЯБВА ДА Е ЯСЕН : ОКО ЗА ОКО, И ЗЪБ ЗА ЗЪБ !!! ТОЧНО И ЯСНО, ПО ЧОВЕШКИ !!!!!Грешка беше отмяната на смъртното наказание, МНОГО ГОЛЯМА ГРЕШКА!!! Да не забравяме и циганина убил студентката във Велико Търново!!! ЗАКОНА ТРЯБВА ДА Е ЯСЕН : ОКО ЗА ОКО, И ЗЪБ ЗА ЗЪБ !!! ТОЧНО И ЯСНО, ПО ЧОВЕШКИ !!!!!
3
Къде е роден и физиономията , същински комплексиран помак - помаците са новата и стара напаст на българия ( освен ромляните)
4
Какво е правило това красиво момиче с този пропаднал наркоман?!
5
много лесно е можело да бъде утешен и укротен,обаче не е попаднал на когото трябва!
6
не четеш ли, че е роден в Пазарджик?!
7
Какъв помак бе тъпанар селски.Когато някой е престъпник-не е българин.Комплексар скапан.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари