Изнасяме 3000 овце в Турция до края на годината

Само в ПИК
Изнасяме 3000 овце в Турция до края на годината
Автор: ПИК
Дата
Дата
2397
Коментари
5
Изнасяме 3000 овце в Турция до края на годината

България ще изнесе в Турция над 3 000 овце до края на годината. Това прогнозира пред БНР Бойко Синапов, председател на Националната асоциация "Обединени български животновъди“ Бойко Синапов. Точното количество ще стане ясно през пролетта. Търговията с животни с югоизточната ни съседка стана възможна, след като от Анкара премахнаха забраната за нея. 

 Според Синапов, южната ни съседка има голям интерес към родопските породи и това, на практика, отваря пътя на животновъдите от района на Кърджали.

 

Те плащат добри цени за добра стока! Съобразявайки се с техните искания, ние ще предвидим определен брой женски животни, които няма да допуснем да отидат за клане, а ще ги предоставим за техния пазар и тяхното търсене, заяви той.

 

България е готова да изнася в Турция още говеждо и шилешко месо. Предстои турските ветеринарни власти да инспектират на място нашите кланици.

 

Те държат в кланиците, където ще се колят говеда и телета, да не се колят прасета. Ние имаме готовност от страна на държавата, уточни Синапов.  Интерес към износ на месо проявява и Катар.

 

Напиши коментар »
(5)
1
Голяма новина голяма износ. Делянчо Добрев си даде обществени поръчки за 100 милки в Хасково.... тука ми пишете за 3000 овци..
2
чакат още 1000 000 овце от южна България
3
Бря, голяма новина! Щели сме да изнесем 3000 овце в 80 млн. Турция! Проста аритметика: 3000 х 200 ( примерно ) = 600 000 лева. Това що за бизнес е, че тиражирате кой знае какво е станало? Подпишете договори за 600 млн. да речем, па да си струва
4
Добра новина ако са от кошарата на Позитано 20. Дано да за да заминат с пастира си.
5
Да има да се хвали ТИКВАТА,но ще сложи и няколко НУЛИ .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Колега вие били ли сте редовно на лекциите ми? - Разбира се. - Но аз не съм ви виждал никога! Къде сядахте? - Зад колоната, господине... - Ама че работа! Петдесет сантиметра колона, а вие сте седемнадесетия студент, който е сядал зад нея.