ГАЛЕРИЯ ШОУ

Изненада! Евгени Минчев крие наследство от милионера Августин Пейчинов

Само в ПИК
Изненада! Евгени Минчев крие наследство от милионера Августин Пейчинов
Автор: ПИК
Дата
Дата
19961
Коментари
4
Изненада! Евгени Минчев крие наследство от милионера Августин Пейчинов

Три години след смъртта на ексцентричния милионер Августин Пейчинов страстите около наследството му се разгоряха с пълна сила. Още в първите дни на "ВИП Брадър" Евгени Минчев разтърси съквартирантите си с признанието, че има 15 апартамента.

Справка в имотния регистър показва, че Минчев наистина е състоятелен и освен в столицата, има на свое име имоти и по Черноморието. Още преди да се спомине през 2011 г. Пейчинов е оставил на Евгени апартамент от 57 квадрата на улица "Слоун стрийт" - едно от най-скъпите места в Лондон, твърди източник на "Всеки ден".

Малкото жилище било на приблизителна стойност 350 000 паунда. Профилната снимка във фейсбук на паркетния лъв дълго бе с един от ролс-ройсите на Августин Пейчинов, в който преди 23 години се е возила самата принцеса Сорая. Според запознати новият собственик на ролс-ройса на Пейчинов е именно Евгени Минчев. Неслучайно скъпарският автомобил липсвал от завещанието.

Запознати припомнят, че последните публични прояви на Пейчинов в България бяха именно в дома на Евгени, който пък след смъртта на приятеля си единствен даде парти в памет на милионера. За да не дразни роднините на Пейчинов, Минчев пазел в тайна подаръците.

Напиши коментар »
(4)
1
Отивам да повърна.
2
А ментето се крие от б. Ставри, за да не бъде изчукано. Ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
3
1) А аз отивам да си сипа едно арменско коняче, нищо че съм на опиат. Пффффф.... Хи хи хи хи хи хи!!!!
4
Как може да напишете такава тъпотия, че апартамент 57 кв.м. на Слоун стрийт струва приблизително 350 000 пауда ???? Че то там няма за 500 000 дори и 27 кв.м. бе непросветени писачи глупави. Този апартамент е минимум 1 300 000, ако не и повече. Но ОК пишете глупости на вас Ви приляга и на образованието и на експертността Ви
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Жената на програмист го праща на пазар и му казва: - Вземи една пръчка салам... ако има яйца, вземи 10. След половин час той се връща с 10 салама. - Ама защо си взел 10 салама?!?! - Как защо? Имаше яйца...