Изписаха Марешки от болницата

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Изписаха Марешки от болницата

3354
на 17.10.2014
Изписаха Марешки от болницата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Аптечният бос Веселин Марешки вече е здрав и е изписан от болница. Това става веднага след изтичането на 24-часовия срок за полицейско задържане. Според съдържателите на заведението Марешки ги е тормозел от известно време, като им е спирал тока и дори им е разглобявал заведението.

препоръчано

Имал претенции да получава наем, но е показал документи, че е собственик. Двамата съдържатели на пицарията се обърнали към полицията, но не получили помощ, затова потърсили общинския съветник Костадин Костадинов. След инцидента в сряда вечерта и двамата – Марешки и Костадинов, твърдят, че са станали жертва на агресия. А аптечният бос беше задържан от полицията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК