ИЗПЛУВАТ ОЩЕ НЕИЗВЕСТНИ ТАЙНИ ОТ БЪКИНГАМ! Кралицата към отчаяната принцеса Даяна: Не знам какво да направиш, Чарлз е безнадежден случай (СНИМКИ/ВИДЕО)

Само в ПИК
Филм показа неизлъчвани кадри за Лейди Ди
ИЗПЛУВАТ ОЩЕ НЕИЗВЕСТНИ ТАЙНИ ОТ БЪКИНГАМ! Кралицата към отчаяната принцеса Даяна: Не знам какво да направиш, Чарлз е безнадежден случай (СНИМКИ/ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
35901
Коментари
4
ИЗПЛУВАТ ОЩЕ НЕИЗВЕСТНИ ТАЙНИ ОТ БЪКИНГАМ! Кралицата към отчаяната принцеса Даяна: Не знам какво да направиш, Чарлз е безнадежден случай (СНИМКИ/ВИДЕО)

Документалният филм за Лейди Ди "Даяна: Нейната история с нейните думи" бе излъчен по Нешънъл джиографик снощи и българските зрители успяха да видят неизлъчвани кадри и неразкривани истини за живота на обичаната принцеса, която загина в Париж заедно с любимия си Доди ал Файед. Във Великобритания филмът видя бял свят пред Ченъл 4. 

Още преди да излезе филмът, се появиха мнения, че той грубо нарушава неприкосновеността на личния живот и ще нарани синовете на принцеса Даяна.

Създателите на лентата от "Ченъл 4" запознаха зрителите с филмираните беседи на принцеса Даяна с нейния вокален педагог Питър Сетилън от началото на 90-те години на миналия век. 

От тях става известна реакцията на Елизабет II, която е попитана за съвет как снаха ѝ да спаси брака си. Нейно Величество отговаря на принцеса Даяна: "Не знам какво трябва да направиш! Чарлз е безнадежден случай."

Сред откровенията на Лейди Ди е, че принц Чарлз бил непостоянен ухажор. Тя споделя, че както можел да ѝ звъни всеки ден в продължение на седмица, така можел и да не ѝ говори цели три седмици.

Двамата са се срещали само 13 пъти преди да се оженят.

Тя разкрива, че е била разстроена, когато в интервюто след годежа им, на въпроса дали са влюбени, Чарлз отговорил "каквото и да означава това". Този отговор Чарлз дава и по други поводи, което издава неговата индиферетност към любимата му. 

Тя разказва, че връзката му с Камила Паркър Боулс е започнала 5 години след началото на брака им. Когато Даяна го попитала, той отговорил: "Отказвам да бъда единственият Уелски принц, който никога не е имал любовница."

Всъщност Даяна разкрива и един малко известен факт - по време на парти в дома на техни близки, на което присъства и Камила, тя забелязва, че в един момент Чарлз изчезва, и тръгва да го търси. Заварва го на друг етаж заедно с Камила и още един мъж, да си бъбрят весело и да се смеят. Даяна моли двамата да напуснат стаята и се изправя лице в лице с Камила, като й дава ясно да разбере, че знае за тяхната връзка. На въпрос на Камила: Какво искаш повече, ти имаш всичко - мъж, деца, блясък, богаство и положение, Даяна е категорична: Искам си съпруга, искам си любовта. 

Принцесата издава още нечувани до момента факти. Още като тийнейджърка, при разговор със свои близки, тя заявава, че нейната възможна партия за брак е не по-малко от Бъкингамския дворец, с което издава стремежа си към най-високата позиция на съпруга в страната.

Нещастието й обаче идва още преди да се омъжи за Чарлз, тъй като тя вижда гривна, която той е закупил и разбира, че бижуто е предназначено за Камила. Дори на сватбата, на която принцесата изглежда приказно красива и щастлива, тя е нещастна - чувства се зле, но се усмихва непрекъснато. 

Принцесата се чувства самотна и изолирана в двореца, не получава подкрепа нито от съпруга си, нито от неговите близки за изявите им. Налага й се да се учи сама и да преодолява сама всички предизвикателства. 

Лейди Ди разказва потресаваща история от времето, когато тя е бременна. Принц Чарлз решава да отиде на езда и нищо не може да го убеди да остане със съпругата си. Тя обаче прибягва към отчаяна стъпка - преструва се, че пада, но всъщност се хвърля по стълбите. Синините по корема й по никакъв начин не размекват Чарлз, който невъзмутим следва собствената си програма. 

За сексуалния им живот Лейди Ди казва: "Веднъж на три седмици.", а после интимната близост съвсем изчезнала. 

Даяна разказва и за борбата си с булимията, която става част от живота ѝ около аферата на Чарлз: "Мислех, че не съм достатъчно добра за това семейство и си го изкарвах на себе си."  На моменти тя е безумно слаба, дори припада при една от обиколките на семейството.

Хранителното разстройство е започнало седмица след годежа, когато Чарлз я пипнал в областта на кръста и казал: Тук сме малко пухкави, а? Когато за първи път й взели мерки, талията й била 74 см, преди сватбата станала 58 см. Бях се смалила, казва Даяна. 

Бяхме на меден месец, а на китките му се появиха ръкавели с буквата К. Попитах: "От Камила ли са?" "Да, тя ми е приятелка", отговори той. Имаше бесен скандал, ревнувах ужасно, разказва Даяна.  

Първоначално Даяна разрушава себе си, но по-късно решава да се бори и да промени живота си. Тя е твърда, че няма как да продължи по този начин и се обръща към благотворителната дейност по цял свят. 

Принцесата доверява и за това, че била "дълбоко влюбена" в мъж, който, мнозина вярват, че е бил нейният офицер телохранител Бари Манаки. Даяна била съкрушена, когато той умира в мотоциклетна катастрофа три седмици, след като бил принуден да напусне двореца. 

Извадки от записите с гласа на Даяна бяха излъчени в САЩ още през 2004 година, но те никога досега не са излъчвани за британските зрители. 

Принцеса Даяна загина при автомобилна катастрофа в Париж на 31 август 1977 година.

Напиши коментар »
(4)
1
Кога загина?
3
Този Чарлз е голям селянин... Да зареже най-хубавата англичанка и да я смени с Камила. Ама истинска "камила". Такава грозотия - откъде са я изкопали? Убиха хубавата си принцеса .. Ако камилата стане и кралица ще стане истински БРЕКЗИТ... Резилът за кралството ще е пълен.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Съвременната философска трактовка на проблема с яйцето и кокошката може да се сведе към въпроса: “Дали кокошките се размножават посредством снасяне на яйца или яйцата се размножават посредством излюпване на кокошки”?