Изпратиха две съобщения за запор на община Перник

Региони

Изпратиха две съобщения за запор на община Перник

4067
на 28.10.2014
Изпратиха две съобщения за запор на община Перник
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Изпратени са запорни съобщения на община Перник, съобщи временно изпълняващият длъжността кмет Илинка Никифорова, цитирана от БТА.

препоръчано

Две фирми претендират за неиздължени към тях вземания.

Предприели сме стъпки за подписване на споразумения и разсрочване на задълженията, заяви Никифорова. Едно от исканията, което е на сметопочистващата фирма "Лиел констракшън", ще бъде оспорено и в съда, каза още Никифорова.

По думите й независимо от запорните съобщения общината извършва най-наложителните плащания и дейността й не е блокирана.

Според неофициална информация община Перник има неплатени задължения в размер на 13 млн. лв.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК