СВЕТЪТ ДНЕС

Израел затяга мерките за сигурност на Западния бряг

Само в ПИК
Израел затяга мерките за сигурност на Западния бряг
Автор: ПИК
Дата
Дата
530
Коментари
0
Израел затяга мерките за сигурност на Западния бряг

Израелският премиер Бенямин Нетаняху обяви въвеждането на пакет от нови мерки за сигурност в териториите на Западния бряг. Причината за това са честите атаки с хладни оръжия срещу израелци, като през последните 2 месеца при такива загинаха повече от 20 души.

Нетаняху обяви по-стриктен контрол върху палестински превозни средства и увеличаване на броя на т.нар. „обиколни пътища”, които създават отделни маршрути за палестинските и израелските граждани. По време на посещение на селище на Западния бряг на Йордан, местопрестъпление на много от атаките, Нетаняху също заяви, че позволения за работа ще бъдат отнемани на семействата на предполагаемите нападатели. 

Още по темата
Израел ще лишава от гражданство кандидат-джихадистите
Часовник
20:20
Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви, че ще предприеме стъпки да бъде отнемано израелското гражданство на лица, желаещи да се присъединят към Ислямска държава в Сирия, предаде АФП. Поисках...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Вървят полицай и свещеник и се оплакват един на друг какви тежки времена са настанали. Изведнъж гледат, че двама се бият. Полицаят искал да ги арестува, обаче попът го спрял:
- Още не му е времето, синко, почакай!
Двамата продължили да се бият, а попът през цялото време удържал полицая. Най-накрая единият от биещите се паднал мъртъв.
Свещеникът:
- Ето сега е моментът - да вървим! Единият е за теб, а другият е за мен…