Изтича крайният срок, в който СДС и ДСБ трябва да напуснат централите си

Само в ПИК
Изтича крайният срок, в който СДС и ДСБ трябва да напуснат централите си
Автор: ПИК
Дата
Дата
2999
Коментари
2
Изтича крайният срок, в който СДС и ДСБ трябва да напуснат централите си

Изтича крайният срок за СДС и ДСБ да напуснат централите си, защото нямат право на държавна субсидия след като загубиха изборите.

Неясна е и съдбата на „сините” клубове в страната. Ул.”Цар Асен” 78 в София – емблематичен адрес в центъра на столицата. В бившата детска градина СДС започва да развива клубната си дейност – успешно до преди една година. Сега тук е празно, предава Би Ти Ви.

Помещението е заключено и никой не се съгласи да ни отвори. Тук са около 70 квадрата, поделени между частни собственици и район „Триадица”. По думите на съседите СДС не плаща наем от една година и в момента се водят съдебни дела.

Обичайната практика за такъв тип помещения да се отдават отново под наем, но не на партии, а на неправителствени организации, които чакат ред в софийското кметство. Но един от собствениците  на имота, който живее в чужбина, иска да продаде своите 30 квадрата.

 Сините без сгради

Снимки: Би Ти Ви

Привърженикът на „синята” идея Владо Руменов също търси отговори за бъдещето на емблематичните адреси: „Аз съм чувал, че ще бъде продадена на Патриотите, в което има известен цинизъм. Очаквам, че българската демократична общност ще се обедини и по съвсем естествен път ще се сдобие и с някакви средства и нова сграда...”.

Остават броени часове до момента, когато „сините” трябва да решат как ще продължат дейността си.

Напиши коментар »
(2)
1
ама нали щели да се местят в американското посолство...те и без това от там ги управляват
2
1997г за СДС на Костов гласуваха почти 3 000000 /три милиона/,българи...сега са останали около 3000 в цялата страна...надявам се и с ГЕРБ да стане така да изчезне напълно като СДС и НДСВ,защото съсипаха България,а колко надежди на милиони хора излъгаха и пропиляха. Както Костов се обогати,така и Бойко и Цветанов сега
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

Споделих с моя психиатър, че напоследък ме навестяват мисли за самоубийство. Сега ме кара да му плащам предварително.