ИЗУМИТЕЛНА СРЕЩА! Майка видя снимка на отвлечената си дъщеря в сайт за проститутки и я поръча като клиент (СНИМКИ)

Само в ПИК
ИЗУМИТЕЛНА СРЕЩА! Майка видя снимка на отвлечената си дъщеря в сайт за проститутки и я поръча като клиент (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
20574
Коментари
3
ИЗУМИТЕЛНА СРЕЩА! Майка видя снимка на отвлечената си дъщеря в сайт за проститутки и я поръча като клиент (СНИМКИ)

Нещастна майка описа момента, когато вижда на един от сайтовете рекламна обява, която предлага секс с нейната 13-годишна дъщеря. 

Дъщерята на Кубиики Прайд от Атланта пропада без следа, а след 9 месеца майка й вижда снимката й на сайта за ескорт-услуги Backpage.com, пише "Дейли Мейл". Нейната сърцераздирателна история е разказана в документалния филм, който ще бъде показан по Нетфикс за назидание на подрастващите и техните родители. 

Една вечер 13-годишното момиче излиза на купон за края на учебната година. По време на забавата тя се запознава с жена, която, както си мислела, можела да й помогне да си стигне до дома.

Добродушната на пръв поглед жена обаче търгувала с деца. Мисис Прайд се опитала да намери някаква информация за дъщеря си в интернет и след 270 дни се натъкнала на сайт за ескорт услуги, където видяла нейна снимка.

Дъщеря й позирала по долно бельо, а снимката стояла в раздел: "Нови" и под нея имало оценки и коментари. Жената се сетила да звънне и да поръча дъщеря си. Когато момичето се върнало вкъщи, то разказало, че е започнало да употребява наркотици и дори станало зависимо.

По тялото му имало множество следи от бой, но въпреки това тя два пъти бягала от дома на майка си след тази случка.

Когато Кубиики попитала дъщеря си защо през цялото време бяга, тя отговорила, че са й нужни таблетки, към които се пристрастила. В крайна сметка жената, която продала момичето в сексуално робство, била закопчана и и осъдена на пет години затвор, но снимката на похитеното момиче стояла дълго време в мрежата. 

Прайд дала на съд сайта, но нейната жалба била отклонена, тъй като сайтът можел да публикува всякаква реклама.

Майката признава, че по-рано е използвала същия сайт за покупки на дрехи и всякакви дреболии, но била шокирана, когато научила, че там има реклама на хора. Едва в началото на годината електронният магазин бил закрит. 

Що се отнася до момичето, то днес тя е доста по-голяма и въпреки че е била силно прекършена,до този момент тя е изпълнена с любов. 

Превод: ПИК

Напиши коментар »
(3)
1
Не е Нетфикс а е Нетфликс,,нямааа, да се научите дори да преписвате, мързеливци редактори!
2
Ти кажи защо?
3
НИГЪРСКИ НЕВОЛИ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Знаете ли, че...
Виетнамската версия на "Ласи" завършила трагично още в първия епизод.