РЕТРО

Имаме ли Министерство на културата?

Само в ПИК
Имаме ли Министерство на културата?
Автор: "Ретро"
Дата
Дата
14412
Коментари
2
Имаме ли Министерство на културата?

Чета  следната покана от детски център "Angel Steps", който се намира на бул. „Сливница“ 245. Ето какво представлява тя: „Всяко дете, което бъде наш гост, ще има възможност да стане част от незабравимо Хелоуин парти, на което ще се забавляваме много. Ангелчетата се превръщат в дяволчета и танцуват в страховити мелодии - не, това не е филм на ужасите, а част от идеите ни за празника на 31 октомври. Също така ще разиграем и много игри с награди. Освен с типичната за празника обстановка ще посрещнем гостите и с бонбони, сладки и "страховити" мъфини”.

Що за детски център е това и кой стои зад него? Що за пошлост и простотия, на което ще учат децата, и то срещу 15 лв. Има ли Министерство на културата, което да се интересува с какво се занимава този център. Кой го издържа? Кой го е разрешил? Това много ми прилича на две точки от плана за унищожението на славянството, който е предоставен в началото на миналия век, на списанието "Славяни" от Равина Менахем Мендел Шнеерсон, в които се казва: „В средствата за масова информация - по радиото, телевизията, в печата, в изкуството, киното ще разлагаме още от малки славяните, като ги занимаваме с несъществени оглупяващи неща и ги отклоняваме от национално-историческите факти за унищожение на тяхната идентичност”. Не съм далеч от прозрението си от кого се поддържа и чрез кого.

   

Надявам се Министерството на културата да сезира и да закрие подобни  центрове, освен ако и те не са купени и да съдействат в случая. Наистина предателството  стана повсеместно и ми е трудно да възприема подобни центрове,особено пък когато се отнасят за деца.

 

 

Христо Джуров

Напиши коментар »
(2)
1
Здраво другари комунисти и православни интернационалисти, дръжте кОлтурата и славянските черти от анадолски произход. Слушайте нобеловите си лауреати и другарите с димитровски и ленински премии и пращайте дебилите си да учат в САЩ, шофирайте Лада и говорете по айфони произведени в Русия, да живее Октомврийската революция, сърп и чук в главата е решението за вашата православна ДС менталност. Да не забравяме - всеки червен селяндур с мартеница. Ние сме на всеки километър от тук до края на България.
2
" Министерство на мултикултурата и евро-атлантическите гей-ценности"
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

- Г-н съдия, невинен съм.

- По-рано осъждан ли сте?

- Никога. Това е първата ми кражба.