Имамът от Пазарджик Ахмед Муса Ахмед е задържан за 72 часа

ЧАС ПИК

Имамът от Пазарджик Ахмед Муса Ахмед е задържан за 72 часа

11452
на 26.11.2014
Имамът от Пазарджик Ахмед Муса Ахмед е задържан за 72 часа
Автор:   ПИК

Лидерът на мюсюлманите в ромския квартал "Изток" на Пазарджик - имамът Ахмед Муса Ахмед, е задържан за 72 часа с разпореждане на Окръжната прокуратура в Пазарджик, съобщава "24 часа"

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Единственият осъден на ефективен затвор за проповядване на радикален ислям бе арестуван вчера по време на акцията на ДАНС и прокуратурата в ромския квартал в Пазарджик.

Преди броени минути Ахмед Муса Ахмед бе изведен с белезници от сградата на Окръжна прокуратура в Пазарджик, придружаван от цивилни служители на ДАНС, качен в полицейски автомобил и откаран в следствения арест на областната полицейска дирекция в града.

На въпрос "Повдигнаха ли ти обвинение?" Ахмед Муса Ахмед отговори: "Все още не".

Веднага след неговото извеждане от сградата на прокуратурата в Пазараджик бяха докарани трима мъже с полицейски автомобил с пловдивска регистрация. Източници, запознати с разследването, съобщиха, че те са от Пловдив и са били задържани вчера по време на акцията в пловдивския квартал Столипиново.

Те ще бъдат разпитани в Пазарджик, защото досъдебното производство за прокламиране на антидемократична идеология и за проповядването и възхваляването на ислясмка война е образувано от местната окръжна прокуратура.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 129
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК