ИМЕНИТИ ДЛЪЖНИЦИ! Родни звезди с борчове за над 2 млн. лв. - парно и бързи кредити мъчат ВИП-овете

Само в ПИК
ИМЕНИТИ ДЛЪЖНИЦИ! Родни звезди с борчове за над 2 млн. лв. - парно и бързи кредити мъчат ВИП-овете
Автор: ПИК
Дата
Дата
34384
Коментари
3
ИМЕНИТИ ДЛЪЖНИЦИ! Родни звезди с борчове за над 2 млн. лв. - парно и бързи кредити мъчат ВИП-овете

Поне 2 млн.лв. борчове тегнат над едни от най-известните родни звезди. Това сочат изчисления на база данни от Търговския регистър, съобщава "Телеграф". От информацията става ясно, че върху фирмите на много от най-изтъкнатите ни певци и артисти са наложени запори заради дълговете. Запорите са най-вече на банки, но има и такива на колекторски фирми. 

Запорани са дялове на звездите, които в много от случаите обаче са внесли в капитала на фирмите минималните 2 лв. или малко повече. Така може да се окаже, че срещу пет или шестцифрен заем банката може да вземе жълти стотинки, ако длъжникът няма други активи  на свое име. 

Един от първите в списъка е Азис. НАП продава на търг апартамент на певеца в "Манастирски ливади" заради дълг от 500 бона към хазната. Първоначалната цена на жилището, от която тръгва наддаването е 326 030 лв. Данъчните продават и гаража към апартамента със стартовата сума от 25 бона. 

София Маринова също е със запор от НАП и Юробанк заради дълг от 302 907 лева, става ясно от "Дакси" и Търговския регистър. Блокиран е делът й във фирмата "Лоренцо мюзик" ООД, която обаче има само 10 лв. внесен капитал. Оделно изпълнителката има и дълг към фирма за бързи кредити на стойност 30 бона. Това лято Маринова е била осъдена да плати задължението, в резултат на което то значително набъбнало. От Търговския регистър става ясно, че са й начислени съдебни разноски в размер на 1596,52 лв., 1086 лева адвокатски хонорари, 20 116,09 лева публични задължения е 5212,93 лева такси. 

Певицата Камелия Воче също дължи значителни суми на банки и фирми, в резултат на което върху фирмите й тегнат запори. Заради 60 177,72 лева борч към банка е запориран дружествения й дял в ООД, който обаче е на стойност 2 лева. Запор е налжен и в полза на фирма "Валдекс" ООД заради дълг от 10 735,10 лева. Справка в нета показва, че тази фирма се занимава с печатната дейност на плакати, рекламни материали, визитки, бланки, календари и т.н. Отделно Камелия Гешева, както е името на звездата по лична карта, има 2049,92 лева дълг към небанкова кредитна институция "Изи Финанс" ЕООД. 

Актрисата Елена Петрова също е в списъка на звездите длъжници. Тя е със запори от две банки. на едната певицата дължи 28 886 лв., а на друга банка 272 208 лева. Също като своите колеги, запорираният неин дял от ООД възлиза на сума от едва 10 лв. 

Миро Каризмата дължи на "Пиреос лизинг" 16 128 лев. Заради този борч е запориран дружественият му дял в "Каризма" ООД на стойност 2500 лв. Неговата дуетна половинка от близкото минало Галя също има запори върху дела й в общата им фирма. 

Галя, която от години живее в чужбина е една от малкото звезди, която не си е плащала парното. През 2010-та "Топлофикация София" запорира дружествения й дял в размер на 2500 лв. заради неплатени сметки. Запорът обаче е вдигнат следващата година. Галка дължи и 46 700, 55 евро на родна банка. През 2012 година за този борч е имало изпълнително дело, разноските по което са 1732, 43 лева. Кредитори на нежната половинка от "Каризма" са още кредитни карти и още една банка в размер на 7444, 79 лева. 

 

Напиши коментар »
(3)
1
Каквато държавата такива и "звездите", гладни, като карпатски вълци!
2
И накрая искат и пенсия .Изнемогвали. Лезбо-педер-алкохолици.Това са ,,звездите".
3
А ДВА МИЛИОНА РОМИ ...ДЕТ НЕ. .....АТ. ....НАШИТЕ ЗАКОНИ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Весела Драганова
Весела Драганова
председател на Партия на българските жени
Ицо Хазарта
Ицо Хазарта
раппевец
Става на: 38 години
проф. Милчо Левиев
проф. Милчо Левиев
музикант, композитор и диригент
Става на: 80 години

Три от четирите гласа в главата ми искат да спят. Четвъртият ни държи будни, чудейки се имат ли пингвините колене?