ИНТРИГА! Английската кралица проклела бъдещото си внуче - Елизабет II на нож с Кейт за името на бебето

Само в ПИК
ИНТРИГА! Английската кралица проклела бъдещото си внуче - Елизабет II на нож с Кейт за името на бебето
Автор: ПИК
Дата
Дата
21166
Коментари
0
ИНТРИГА! Английската кралица проклела бъдещото си внуче - Елизабет II на нож с Кейт за името на бебето

Херцогиня Кейт Мидълтън знае отлично как да опъва нервите на кралската фамилия. Очевидно това й се удава перфектно, защото го направила и сега въпреки радостния повод с новото бебе в семейството.

Именно темата за бъдещия наследник се е превърнала в нов повод за конфликт между Катрин и кралицата. Причината е, че жената на принц Уилям този път имала намерение да кръсти детето си на своята майка, а не на някого от кралската фамилия. След като Елизабет II научила за нейните намерения, двете аристократки имали тежък спор, завършил с грозни думи, разказват служители от двора. Според тях английската кралица проклела бъдещото си внуче заради отказа на майка му да се съгласи с нейния избор на име.

Кейт Мидълтън уважавала и обичала много майка си Карол и точно така смятала да кръсти третата си рожба, ако е момиче. Другият вариант, който обмисляла, бил Каролин.

Това сериозно подразнило Елизабет Втора, която вече веднъж претърпяла частичен удар с името на предното дете на Уилям и Кейт. То бе кръстено Шарлот Елизабет Даяна, което не се хареса на кралицата, понеже тя искала да носи само нейното име, а не на принцеса Даяна, с която изобщо не се разбирала.

Сега прабабата се намирала в състояние на нервен срив и се надявала поне бъдещият наследник да се окаже от мъжки пол. Тогава също щяло да се търси друго име, но поне нямало да е на майката на Кейт. За нейния особен нрав се носят легенди в цяла Англия. Карол Мидълтън била властна жена, която обичала да контролира съдбите на децата си. Щерка й съобразявала всеки свой ход с нея, като дори консултирала дневното си меню, козметичните процедури и облеклото си с нея. Светските хроникьори в кралството дават прогнози, че с появата на новия член на семейството през идната пролет може да се стигне дори до раздяла между Кейт и принц Уилям, които се намирали между чука и наковалнята.

Обтегнатите отношения между семействата им рефлектирали върху брака им и те все по-рядко прекарвали нощите заедно. По официални събития напрежението помежду им се усещало сериозно, въпреки че се стараели да го прикриват.

Още по темата
Хиляди евро обезщетение за голите гърди на Кейт Мидълтън
Часовник
08:34
Френски съд осъди  списание "Клоузър" да изплати обезщетение от над 100 хиляди евро на принц Уилям и съпругата му, за публикуването на снимки с голи гърди на херцогинята през 2012 година,...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Мечо Пух отива при Прасчо и му казва: - Искаш ли да отворим заедно търговска фирма? - И какво ще правим - ще продаваме мед ли? - Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.