ТОП НОВИНАТА

ИСКРЕНО И ЛИЧНО! Мая Манолова през сълзи за любовта, рака и войната й като омбудсман: Получавам заплахи, но няма да се откажа

Само в ПИК
ИСКРЕНО И ЛИЧНО! Мая Манолова през сълзи за любовта, рака и войната й като омбудсман: Получавам заплахи, но няма да се откажа
Автор: ПИК
Дата
Дата
27452
Коментари
8
ИСКРЕНО И ЛИЧНО! Мая Манолова през сълзи за любовта, рака и войната й като омбудсман: Получавам заплахи, но няма да се откажа

Един учител беше казал за мен: „умна е, но е много зъбата”, това е може би е най-точната характеристика. Това каза пред Би Ти Ви, омбудсманът и бивш депутат от БСП Мая Манолова. Тя каза, че правото е първата й любов и винаги е искала да бъде адвокат, не съдия, прокурор, нотариус или съдия изпълнител.

Трите неща, без които не може са: вярата, свободата и любовта. За детството си твърди, че е било щастливо и с мирис на безгрижие и купон. И тогава е имала много енергия – искала да се занимава с всички спортове, да посещава всички кръжоци.

Станала е член на БСП през 90-те години, когато всички са хвърляли партийните си книжки, защото смятала, че лявото е справедливо. На въпроса има ли горчивина от раздялата с БСП тя отговори, че в политиката не следва да има лични емоции – горчивина, любов и омраза.

Май Манолова признава, че между нея и частните съдебни изпълнители има война. „Опитът да се ограничат техните свръхпечалби, беше разчетен като опит да бъдат фалирани. Твърдят, че съм искала да им взема хляба, но според мен не става въпрос за хляб, а за хайвер”,  уточни омбудсмана.

За борбата с рака, който й откриват преди две години, тя казва, че се е научила, че човек никога не трябва да се предава. Благодари на съпруга си Ангел Найденов и на дъщеря си, че никога не са показвали слабост и съжаление към нея в този период.

С Ангел Найденов от БСП са сгодени от 11.11.2011 г., когато той й предложил брак. Сватбата обаче се състоя пет години по-късно – 2 октомври 2016 г. Манолова твърди, че се е посъветвала с астролог и изчакала да мине ретроградния Меркурий. Затова дата на сватбата съвпаднала с обявяването на кандидатурата на ГЕРБ за президент (Цецка Цачева). Ако сватбата завърши като тази кампания (ГЕРБ изгуби президентските избори), отговорността ще е твоя, казал Ангел Найденов.

През пролетта на тази година дъщерята на Мая Манолова роди момченце – Максим. Мисля, че е страхотно да си баба. Нямаш отговорност за възпитанието, но имаш възможност да се радваш, да глезиш. Имаш шанс да наваксаш всичко, което си пропуснал като родител”, смята Манолова.

Напиши коментар »
(8)
1
"За детството си твърди, че е било щастливо и с мирис на безгрижие и купон". Ох, боза, боза потече от екрана! Ако баща ми беше Никола Манолов (дясна ръка на Тодор Живков) и моето детство щеше да е щастливо и безгрижно, а аз ходех да мета кошарата и да подкарвам овцете за доене. Когато пораснах се чудех как да си платя квартирата и как да стана софийски жител.
2
Пчеличката Мая е част от боклука, който прие тези престъпни закони, а сега се "бори" срещу тях.ОТВРАТ.
3
Ама другото Учителят го е казал от благоприличие да не обиди родителите ти,а това колко ди умна ди личи вкаква партия си влязла.
4
повече хора щяха да те харесват ако не симпатизираше на комунистическата партия
5
Мая, в България всички леви са комунисти, които изповядват руската комунистическа идеология и ти точно това си избрала, когато си кандидатствала в БСП. Човешко е да се греши. Дано да си разбрала грешката си, защото руската комунистическа идеология нищо добро не е допринесла за човечеството, освен лагери за несъгласните с идеологията й, бедност, престъпност, разбойничество, войни, както сега разби и унищожи живота на милиони хора в Сирия. Руската комунистическа идеология е престъпна, не човешка идеология и тя трябва да бъде забранена в България.
6
ТАЗИ е осн. играч в Костинбродската Афера .довела до 2-год. застой на БГ....кражбата на КТБ и др. ! За награда серГЕЯ я направи зам. пр. на НС ! ...ПОМНИМ как провокираше протестиращите вървеики пеш м-у тях...а те и хвърляха жълте стотинки в краката и я питаха -ЗА КОЛКО СЕ ПРОДАДЕ !!! За такава гавра с Народа ПРОШКА НЯМА !!!
7
Пожелавам и много здраве и успехи.Но все о6те помним многото и грехове спрямо нацията и продажната политика,която адмирира6е.Дано успее да свър6и не6то полезно и смислено на настоя6тата и длъжност.
8
Умря, сиганката дето я фалеше, започна сама да се хвали... "умна е / разбира от намек, но е много забата / апе, не смуче: ). Господ те чука да се сетиш, че се гавреше с хората, нагло им тъчеше по нервите, когато бяхте узурпирали, с твоя помощ властта... колкото и да палиш свещи помисли какво правиш и какви клетви си си навлякла сама, с делата и думите си. Всичко се плаща на този всят!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Спира BMW пред хубава кооперация, излиза борец по анцуг и вика: - Мичеее! На балкона на третия етаж се показва наконтена блондинка: - Кво? - Почвай предиграта, сега идвам!