ИСТИНСКО ЧУДО ЗА ЗДРАВЕТО! Как да си направим лековита жива вода

Бомба

ИСТИНСКО ЧУДО ЗА ЗДРАВЕТО! Как да си направим лековита жива вода

37327
на 19.08.2017
ИСТИНСКО ЧУДО ЗА ЗДРАВЕТО! Как да си направим лековита жива вода
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Живата вода има доказано целебни свойства. Тя не може да бъде закупена отникъде, но може да бъде приготвена. Първият метод е на Андрей Малахов. Според него съд с вода се слага в камерата за 4-5 часа. За този период от време по стените на съда и по повърхността се е образувал лед. Водата се излива в друг съд, а ледът се изхвърля. Този лед е от молекули на тежката вода, която замръзва при 3-4 градуса, а необходимата вода за организма замръзва при минус 1. Новият съд с водата се слага отново в камерата.

Престоява там, докато 2/3 от водата замръзне. Незамръзналата вода се излива – това е лека вода, която съдържа много примеси и е вредна. Ледът, който остава в съда, е замръзнала протиева вода, разтопете го и пийте. Според метода на Вадим Зеланд водата се налива от чешмата в петлитрова емайлирана тенджера. После я оставете да престои и я кипнете на огъня. След това бързо я охладете в студена вана. Това е първият стадий на структуризация на водата. Тя вече е една степен по-полезна от просто преварената.

Получената вода поставете в камерата на хладилника. Щом на повърхността и по стените се образува ледена коричка, я прелейте в пластмасов съд и отново го поставете в камерата. Изхвърлете леда, като по този начин изхвърляте тежката вода. Последното замразяване трябва да извършите в пластмасовия съд, защото емайлът на тенджерата може да се напука. Когато две трети от водата замръзне, пробийте дупка в леда и излейте незамръзналата – тази „саламура” съдържа всички нежелани примеси. Остава да почакате ледът да се стопи при стайна температура. Получената вода притежава лечебни свойства – изчиства организма и при дълготрайна употреба лекува от редица заболявания. Срокът за съхранението на свойствата й е ограничен – около седем часа.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: ПП и ДБ ще са големите потърпевши на тези избори, защото показаха цялата си алчност и .... Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: ПП и ДБ ще са големите потърпевши на тези избори, защото показаха цялата си алчност и ....
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК