Историческо! Държавният дълг на САЩ премина 20 трилиона долара

СВЕТЪТ ДНЕС

Историческо! Държавният дълг на САЩ премина 20 трилиона долара

8737
на 12.09.2017
Историческо! Държавният дълг на САЩ премина 20 трилиона долара
Автор:   ПИК

За първи път в историята държавният дълг на Съединените щати премина границата от 20 трилиона долара, съобщава Washington Examiner.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Отбелязва се, че към момента общият държавен дълг на САЩ е 20,162 трилиона долара.

Президентът Доналд Тръмп успя да убеди федералното правителство да повиши тавана на дълга до 8 декември, което ще позволи на властите държавата да функционира спокойно до тази дата.

През декември републиканци и демократи отново ще трябва да преговарят за нов лимит.

Плановете на Доналд Тръмп за разходите обаче може да доведат до дефицит в годишния бюджет на САЩ от 720 милиарда долара.

Превод и редакця: ПИК

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК