СВЕТЪТ ДНЕС

Италианската долна Камара прие противоречивите промени в изборния закон

Само в ПИК
Италианската долна Камара прие противоречивите промени в изборния закон
Автор: ПИК
Дата
Дата
581
Коментари
1
Италианската долна Камара прие противоречивите промени в изборния закон

Долната камара на италианския парламент прие противоречивите промени в изборния закон, предава Reuters. Агенцията пояснява, че от планираните нововъведения потърпевш ще бъде движението „Пет звезди“. Партията се е обявила против установения в момента в Италия ред, отказвайки да се коалира с която и да е друга парламентарна група.

Според новия закон, който все още трябва да бъде одобрен от Горната камара, партиите, които се коалират помежду си ще имат предимство пред останалите. От агенцията припомнят, че през месец май 2018 г. в страната ще се проведат избори, като се очаква „Пет звезди“ да събере голяма част от гласовете. 

 

 

 

Фокус

Напиши коментар »
(1)
1
Започва треска да ги тресе всички партии на статуквото в Европа.С нокти и зъби искат да спрат националните партии,за да запазят властта си.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Владимир Пенев
Владимир Пенев
актьор
Става на: 59 години
Екатерина Михайлова
Екатерина Михайлова
юрист, политик от ДСБ
Илияна Йотова
Илияна Йотова
вицепрезидент
проф. Симеон Щерев
проф. Симеон Щерев
музикант
Става на: 74 години

- Обвиняеми, вие сте обидили служебно лице! Определям глоба от 100 лв. Искате ли да кажете още нещо? - Бих искал, но при тези цени…