Йордан Бакалов взе властта в МВР

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Йордан Бакалов взе властта в МВР

10828
на 06.08.2014
Йордан Бакалов взе властта в МВР
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

На церемония в сградата на МВР вътрешният министър в оставка Цветлин Йовчев предаде поста на наследника си в служебното правителство Йордан Бакалов.

препоръчано

За мен беше чест и гордост да работя с колегите - постигнахме доста, има какво още да се направи. Пожелавам на новия министър да постигне по-добри резултати, каза Йовчев. По думите му сред успехите на МВР са разработени четири програми за борба с престъпността. Програмите са в ход и ако имахме време, щяхме да ги приведем в по-добър вид, заяви служебният министър на вътрешните работи в оставка.

Той посочи, че не може да прецени коя е най-голямата му грешка, като добави, че от всичките си грешки се е стремял да извлече съответните поуки. Вложих душа и сърце във всичко, което правя. Тръгвам си с високо вдигната глава. Няма заложени подводни камъни пред новото ръководство на МВР. Ще помагам с каквото мога, няма да преча, каза още Цветлин Йовчев.

Ще се постарая българският народ да не усети каквато и да е смяна в министерството, каза от своя страна Бакалов при приемането на поста. Основно задължение на МВР при ограничения мандат е провеждането на честни и прозрачни избори.

Това дава началото на всяка една промяна в държавата с оглед на изборните резултати. Аз и екипът ми ще обръщаме внимание на всичко, което се случва в областта на сигурността, добави той. По думите му за страната ни няма преки рискове за сигурността, само косвени. Новият служебен министър каза, че вътрешното министерство е в добро финансово състояние. Бакалов е експерт по национална сигурност и бивш депутат от Синята коалиция.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК