Йордан Бонев: Петното ми заповяда да се срещнем с Борисов, за да смачкаме Бареков

ЧАС ПИК

Йордан Бонев: Петното ми заповяда да се срещнем с Борисов, за да смачкаме Бареков

26226
на 30.01.2014
Йордан Бонев: Петното ми заповяда да се срещнем с Борисов, за да смачкаме Бареков

Последвайте ни в Google News Showcase

"Бисер Петното ми заповяда да уредя среща с Бойко Борисов. Започнах да си контактувам с Борисов по Фейсбук. На 26 декември се видяхме в къщата му в Банкя. След това посредник на Борисов даде на Петното 12 000 лева". Това разкри пред журналисти Йордан Бонев (на снимката), сподвижник на Бисер Миланов-Петното.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Докато си говорихме пихме кафе във всекидневната. Борисов бе пазен от постоянна охрана. В стаята имаше и много ловни трофеи", разказа още човекът на Бисер Миланов.

"На 15 януари трябваше да има среща между Борисов и Петното. Тогава Борисов трябваше да му даде 500 000 лева. Целта беше да се смачка проекта на Бареков. Срещата, обаче не се състоя, защото Бареков разкри пред ПИК, че Борисов се е виждал с Петното преди Нова година", обясни Бонев.

След което допълни: "Бисер Миланов беше арестуван, само час и половина, след като Бареков каза, че той и Борисов са се срещали. Нали помните, арестуваха го спецчасти".

"Страхувам се за сигурността на ръководството на движението, и за своята собствена сигурност", каза още Бонев на импровизираната си пресконференция на входа на столичен мол.

Изненадващо Бонев се разграничи от агресивните действия на Петното спрямо журналисти на Би Ти Ви.

Той обясни, че това поведение не е приемливо и не е съгласен с него.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК