Бомба

Как да разпознаем човека за нас от няколко думи?

Само в ПИК
Как да разпознаем човека за нас от няколко думи?
Автор: ПИК
Дата
Дата
3593
Коментари
0
Как да разпознаем човека за нас от няколко думи?

1. Чувствате се спокойни в компанията на новия си познат

Още от първите думи, разговорът върви с лекота. Не усещате някакво силно притеснение и нищо не ви спира да се изразявате свободно.

Не се притеснявате, че може да бъдете съдени, защото виждате, че мненията ви много си приличат и имате доста общи виждания.

Представяте се в най-добрата си светлина, усещате, че рядко се чувствате така свободни, особено пред нов човек.

Това усещане означава, че двамата сте на една вълна и ви предстоят много приятни моменти заедно.

2. Темите, които захващате интересуват и двама ви

Нямате търпение да научите за всичко, което го вълнува? Вероятно защото сте развълнувани колко точно съвпадат интересите ви.

Не усещате колко време е минало, оставяйки се на сладкия разговор. Така се получава когато има добро съвпадение на характерите.

3. Разбирате добре чувството за хумор на другия

Не винаги срещаме хора, с които се забавляваме на едни и същи неща. Това няма как да се научи с времето и може да се усети още от първия момент на общуване.

Ако събеседникът ви разбира с лекота вашите намеци и закачки, вероятно неговите са също интересни и за вас.

Приятел, с който можем да се забавляваме ще познаем наистина лесно.

4. Просто много ти харесва

Да, това може да изглежда очевидно, но всъщност е малко по-сложно отколкото си мислите. Не просто харесвате неговата личност - защото има хиляди хора, които могат да ви бъдат симпатични, но няма да можете да говорите свободно с тях.

Сещате ли се за онзи познат, който е така забавен, но вие не се разбирате особено добре?

Може някой да изглежда много интересно за вас или да прави нещо значимо. Като например да харесвате някой, защото се занимава с опазване на околната среда, а вие много обичате природата.

Или вашият любим актьор.. Да, съвсем възможно е да се окаже, че разговорът с него никак не върви.

Сега виждате колко много можем да разберем само от няколко думи? Когато знаете знаците, лесно ще разберете дали сте намерили нов приятел.

 

 

 

 

 

 teenproblem.net

 

 

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

Когато жена ми разбра, че имам любовница ... ЛЕЛЕЕЕЕ! Шок, ужас и горски пожари! Някак оцелях. Успокоих се. Мислех си, край - лошото мина. Два дни по късно обаче, любовницата ми разбра, че съм женен... Тогава разбрах, че имало и по-лошо...