Как и къде ще се гледа ПИК TV. Кои са хитовете в програмата

сериал

Как и къде ще се гледа ПИК TV. Кои са хитовете в програмата

223011
на 04.11.2016
Как и къде ще се гледа ПИК TV. Кои са хитовете в програмата
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Какво е ПИК TV, как и къде може да се гледа, какво ще съдържа програмата й?

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Десетки читатели на ПИК заливат редакцията ни с тези въпроси в последните дни, в навечерието на старта на дългоочакваната електронна медия, която ще промени телевизионния живот у нас.

Големият старт на ПИК TV е тази неделя, от 13 часа - навръх изборната надпревара. Започваме с извънредно живо студио от НДК и с първите прогнози за надпреварата. На всеки кръгъл час ще можете да следите автомобилния трафик към няколко ключови населени места - Банкя, Позитано, Войводино, Трайчево, Ивайловград, Дончево... Най-авторитетната социологическа агенция "Сова Харис" ще мери резултатите специално за новата медия.

Важно е да се знае, че ПИК TV е първата онлайн телевизия у нас. Това означава, че първоначално ще можете да я гледате само през интернет на адрес www.piktv.bg. Имате възможност да влизате в телевизията и през сайта pik.bg - като натиснете върху монитора вдясно от логото на сайта.

ПИК TV ще гледате през стационарните си компютри, лаптопите, таблетите и телефоните си. Вариантът за мобилни устройства е изключително удобен, с него ще ни следите по всяко време и където и да сте - в офиса, на улицата, насред пътешествие.

ПИК TV е истинско изкушение за притежателите на смарт телевизори, които ще могат да се наслаждават на идеалната картина директно от мониторите си, като изпишат адреса на медията piktv.bg.

След Нова година ПИК TV започва излъчване и през сателит, кабел и ефир. Чак тогава ще я хващате през пакетите на телевизионните си доставчици - Виваком, Булсатком, Близу и другите.

Програмата на ПИК TV е оригинална, политематична с акцент върху новините, филмите и сериалите и се излъчва 24 часа в денонощието. Добрата новина е, че само тук вашите любими филми и сериали ще се излъчват без досадни рекламни паузи.

Ексклузивните новинарски емисии на ПИК TV ще се излъчват в 15 часа и в 18,30 всеки делничен ден. В 17 часа ще става особено горещо - за тогава са предвидени уникалните "жълти новини" на телевизията със сексапилната моделка Глория Видолова.

Всяка сутрин от 11 ще гледате коментарното предаване "Защо" с Нора Стоичкова, която ще провокира най-интересните личности от деня с парливи въпроси.

В събота вечер от 21 часа е атракцията "Острилките" с Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева.

В неделя вечер от 19 часа е "тежката артилерия" на медията - обзорното седмично шоу "Час Пик" с Ива Николова.

ПИК TV стартира с два особено популярни сериала - руската крими поредица "Клопка" (известен като новата "Бригада") и най-успешния напоследък бразилски сериал "Сянката на Елена". Премиерата на "Клопка" е на 6 ноември, неделя, от 16,10 часа, а "Сянката на Елена" тръгва с първия си епизод на 7 ноември, понеделник, от 16,15 часа.

В първата седмица от дебюта на ПИК TV ще имате шанса да се докоснете до истински филмови шедьоври с панорамите на Емир Кустурица и Чарли Чаплин. Пригответе се за шедьоврите "Черна котка, бял котарак", "Треска за злато", "Светлините на града", "Баща в командировка", "Великият диктатор" и много, много други. Истинските изненади тепърва предстоят, защото филмите в ПИК TV ще са само първо качество и само висок стандарт.

Разбира се, всички тези акценти в първоначалната програма на новата телевизия са просто пълнеж на фона на нейната истинска мисия - да излъчва на живо всичко важно и всичко скандално, което се случва в държавата. ПИК TV ще е истинска свидетелска телевизия - с много репортерски екшън, горещи разкрития, извънредни новини и студиа.

Започваме.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 149
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК