ГАЛЕРИЯ ШОУ

Калин Терзийски на косъм от най-лошото! Едва оцелял след поредния безпаметен запой

Само в ПИК
Калин Терзийски на косъм от най-лошото! Едва оцелял след поредния безпаметен запой
Автор: ПИК
Дата
Дата
14351
Коментари
6
Калин Терзийски на косъм от най-лошото! Едва оцелял след поредния безпаметен запой

Калин Терзийски изчезна от хайлайф средите още след участието си във "Фермата". Но причината, както самият той споделя, не е желанието за усамотение, а фактът, че едва не умрял след злоупотреба с алкохол.

"Бях много зле. Преди повече от месец се разболях от остър панкреатит. Чувствах се сякаш преживявам инфаркт. Беше ужасно и изпитвах нечовешки болки. Едва оцелях. Не ме оперираха, оправих се само със системи. Но не можех да ям нищо", разказа писателят.

Терзийски признава, че след това преживяване е спрял алкохола завинаги. И вече два месеца не е близвал и капка. "Тогава пак почти не пиех - само по една бутилка бяло вино. Но не се хранех и усещах, че не ми е добре. Жена ми настоя да се прегледам, а след като започнах и да повръщам, стана ясно, че съм получил тежко усложнени. Черния ми дроб беше в ужасно състояние", допълва още той.

Терзийски е категоричен, че не се боял от смъртта, но изпитвал ужас да лежи безпомощен в болничното легло. И точно тогава решил да спре да пие. "Ако посегна към чашата, може да ми е за последен път”, казва още творецът.

Освен, че е спрял да пие, Терзийски се е помирил и с жена си Ивана, която го заряза заради актрисата Елен Колева. "Тя е най-важния човек за мен. Още във "Фермата" мислех да се съберем отново. Колкото и проблеми да сме имали в живота ни, най-вече заради мен, сме ги преодолявали. Правя това, което искам. Добре съзнавам, че не трябва да вредя на никой. Щастлив съм с Ивана. Тя ме търпи такъв, какъвто съм", добавя още той. 

Още по темата
Калин Терзийски: Ще умра до седмица!
Часовник
16:30
Писателят, поетът и не на последно място Бог, както нарича себе си, Калин Терзийски, пак би тъпана, за да привлече вниманието към себе си. На страницата си във Фейсбук Калин заяви, че му остават...
Напиши коментар »
(6)
1
ЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАКИВА УТРЕПКИ КАТО ТОЗИ АЛКОХОЛИК
2
Втори Митьо Пищова. Все умира и възкръсва, отрепката
3
Стига сте ни занимавали с Терзийски. Да ходи да е лекува и да не ни занимава с неговия алохолизъм.
4
Не пия, само по бутилка вино.... без коментар
5
Бутилка вино за тоз алкухолик е като шише мляко за бебе
6
ОСТАВЕТЕ НА МИРА ТОЯ ..ПИЯНИСТ..
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Един мъж умрял и отишъл пред портите на Свети Петър. Свети Петър искал да разбере дали е грешен.
- Ами аз съгреших със тъщата... дойде на гости, заприказвахме се и от приказка на приказка и я оправих. На следващия ден дойде на жената сестрата, пихме кафе и от приказка на приказка и нея оправих. После дойде съседа, пихме по бира, приказвахме и от приказка на приказка и него оправих...
Свети Петър казал:
– Хайде минавай, че май много се заприказвахме с теб...