Камелия оплю Преслава: Продаде се на евтиното!

ЧАС ПИК

Камелия оплю Преслава: Продаде се на евтиното!

103064
на 25.03.2014
Камелия оплю Преслава: Продаде се на евтиното!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Камелия винаги е била максимално откровена, дори когато коментира колежките си, но с последното си интервю буквално разпали война в чалгата, оплювайки най-голямата звезда на бранша в последните години - Преслава. Блондинката от Чипровци никак не се впечатли от статута на колежката си и не й спести критики.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

 „Не ми харесва комерса, по който се плъзна Преслава. Продаде се на евтиното, за да удовлетвори желанията на феновете“, заяви Камелия. Според певицата, колежката й не само се е променила, откакто стана твърде популярна, но също така вече не прави и качествена музика. Според нея от мило момиче в зората на кариерата си, днес Преслава твърде много се е променила и Камелия никак не я харесва в този образ.

Вечно провокативната чалга ветеранка е скандално откровена и за проблемите в „Пайнер” и отношенията с колежките си. Очевидно на певицата й е писнало от двойствения стандарт и посочи като главен виновник за него Преслава. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК