Камен Донев с рецепта срещу простотията

Само в ПИК
Камен Донев с рецепта срещу простотията
Автор: ПИК
Дата
Дата
12303
Коментари
1
Камен Донев с рецепта срещу простотията

Книгите, образованието и възпитанието са рецептата срещу простотията, смята актьорът и режисьор Камен Донев.

„Вярвам, че хората сами трябва да предизвикват революциите и промените. Не говоря за кървави революции, а за възмущението, за това да се отстояват позиции. За съжаление, в България това не се случва”, каза той в студиото на „120 минути” по Би Ти Ви.

„Не мога да приема, че у нас възрастни хора биват бити и изнасилвани”, категоричен беше той.

Още по темата
Камен Донев: На българина му идва в повече гордостта
Часовник
11:01
Българинът обича да празнува, но не заради самата вяра. Тя трябва да е вътре във всеки човек. Проблемът е в това, че тези, които трябва да слушат подобни разговори, те няма да гледат моето...
Напиши коментар »
(1)
1
Чрез Бойковщина към прогреса !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Съвременната философска трактовка на проблема с яйцето и кокошката може да се сведе към въпроса: “Дали кокошките се размножават посредством снасяне на яйца или яйцата се размножават посредством излюпване на кокошки”?