Камион се заби във влак

Животът днес

Камион се заби във влак

5604
на 06.11.2013
Камион се заби във влак
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Товарен автомобил се е блъснал във влак, съобщават от Областната дирекция на полицията в Ловеч. Инцидентът е станал на ж. п.-прелез в Летница.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Плевенчанин на 35 г., управлявал товарен автомобил "Мерцедес", не е спрял на пътен знак и в резултат на това се е блъснал в преминаващия влак, който пътувал за Левски.

Нанесени са материални щети на автомобила и на локомотива. Водачът на камиона е откаран в ловешката болница с черепна травма и с фрактура на десния крак.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК