Кандидати за общински съветници от ГЕРБ подкрепиха шестото издание на турнира „Burgas open”

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Кандидати за общински съветници от ГЕРБ подкрепиха шестото издание на турнира „Burgas open”

4170
на 26.09.2015
Кандидати за общински съветници от ГЕРБ подкрепиха шестото издание на турнира „Burgas open”
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Традиционният турнир по тенис „Burgas open” стартира в съботния ден при особено голям интерес и над 40 участника. Шестото издание на спортната инициатива, която е подкрепена от ГЕРБ, се провежда на кортовете „Васил Левски” (до хотел „Приморец). Тази година в надпреварата се записаха за участие 19 двойки мъже и 5 смесени двойки.

препоръчано

Кандидатите за общински съветници поздравиха участниците в турнира по двойки за аматьори, като им пожелаха успех и спортен хъс за победа. Водачът на листата Димитър Людиев  се изяви на кортовете. Сред останалите кандидатите за съветници от листата на партията, които демонстрираха умения в тениса бяха Георги Кузманов, Петко Георгиев.

Състезанието ще продължи и в неделния ден, като се очаква финалът при мъжете да започне от 11 часа.  На сайта на турнира – www.burgas-open.com, можете да намерите и програма за събитието и срещите по часове.

Тенис-турнирът, организиран от ГЕРБ и клуб „Бриз Бургас” през годините се утвърди като една от най-популярните спортни надпревари в града. Идеята за него е на общинския съветник от партията и сегашен водач на листата за кандидати за общински съветници Димитър Людиев, който и тази година активно участва в организацията и доразвива визията на събитието. За участие в турнира, както обикновено, няма да се събира, но е осигурен награден фонд. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК