Карадайъ скръцна със зъби на Местан! Лидерът на ДПС загадъчен: Аз знам, че той знае...

Само в ПИК
Карадайъ скръцна със зъби на Местан! Лидерът на ДПС загадъчен: Аз знам, че той знае...
Дата
Дата
27933
Коментари
4
Карадайъ скръцна със зъби на Местан! Лидерът на ДПС загадъчен: Аз знам, че той знае...

ДПС не приемаме председателството на Европейския съюз, както и участието в правителството на националисти. Това заяви лидерът на движението Мустафа Карадайъ. 

Провокиран да коментира думите от тази сутрин на Лютви Местан, че има българска намеса в турския референдум, лидерът на ДПС заяви: "Г-н Местан нека се извини за гафа, за голямата лъжа. Той излъга доста хора, длъжен е да се извини на 100 хиляди български граждани, които излъга и нищо не направи. Той е длъжен да се извини на ДПС и всички наши структури, защото без ДПС никой нямаше да го знае. Той е длъжен да се извини на всички онези 500 хиляди български граждани, които го подкрепяха и за властта, която консумираше - и партийно, и друга. Той е длъжен да се извини за гафа, първо да се извини, а след това да си намери и друго поприще, да върши това което може." 

Помолен да каже за какъв гаф говори все пак Карадайъ беше доста лаконичен. "Аз знам, че той знае, че не само аз , а и други, много други вече знаят", заключи лидерът на ДПС. 

Напиши коментар »
(4)
1
Като Фамилията МЕСТАН се прочете наобратно НАТСЕМ на турски означава патриот
2
Демек, турски патриот.
3
TURKINYA SIM NE PODKREPYM MESTAN AMA OT KIDE GO IZMISLI, CE NATSEM E PATRIOT? ZA DA ZNAES I DA NE SE IZLAGAD PATRIOT NA TURSKI E - VATANSEVET.
4
Кой те пита теб и шайката която те сложи за мъжка секретарка кой ще управлява България. Отиде си това време когато мафията от ДПС беше фактор, все повече ще изчезвате. Затова и ревете срещу Местан ако може да изчезне, че ад не ви отнема от гласовете и умниците по форумите ви се връзват. ДПС и ДОСТ с по 4% на парламентарни избори това е доброто за България, а не закопаване на ДОСТ за да се върне на бял кон Доган.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.