Каракачанов: Българщината се забравя, никой не обръща внимание на нашите сънародници

ЧАС ПИК

Каракачанов: Българщината се забравя, никой не обръща внимание на нашите сънародници

5348
на 27.11.2015
Каракачанов: Българщината се забравя, никой не обръща внимание на нашите сънародници
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Преди 96 години на тази дата България е принудена да подпише договор, който е определен като диктат. България е принудена да загуби чисто български земи.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

От нас са отнети и Западните покрайнини, идеята на тогавашните миротворци е да наложат система от мирни договори, които да унижат победените държави и те да не могат да защитят интересите си, още тогава става ясно, че ще се стигне до нова Световна война, каза в декларация Красимир Каракачанов от ВМРО в парламента по повод годишнината от подписването на Ньойския договор. България влезе във Втората световна война, за да защити своите граждани.

Думата национализъм беше забранена след 9 септември 1944 г.. Космополитизмът и глобализацията имат за цел да унищожат националния дух на народите, но и този път не се получава, защото нациите в Европа са исторически, каза той. Думата българщина се забравя, никое правителство не обръща внимание на нашите сънародници, останали под чужда власт, обвини Каракачанов.

Българският език и култура бяха преследвани в Македония, не може да си затваряме очите пред това, което продължава да се случва в териториите с българско население, категоричен е патриотът. Кой забрани на българските политици да защитават българите в беда? Стигнахме до там, че да обясняваме на безхаберни чиновници, че населението в Македония е българско, това е позор за България и всяко българско правителство, категоричен е Каракачанов.

Тази дата трябва да ни подсеща, че българите трябва да имат национална политика. Ние трябва да приберем своите граждани, защото този който забравя, че България не е само жълтите павета и черноморските курорти. България е там, където има хора, носещи с гордост българското име. Будни български младежи ще почетат датата с факелно шествие, завърши той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК