Вход
София
Времето в София 19 o C

Карбовски към Кулезич: Обичам Б.Б., но ми изневерява с Любица К. Журналисти, които са правили фелацио - вън от професията!

Карбовски към Кулезич: Обичам Б.Б., но ми изневерява с Любица К. Журналисти, които са правили фелацио - вън от професията!

на 26.01.2014
1265
31
Карбовски към Кулезич: Обичам Б.Б., но ми изневерява с Любица К. Журналисти, които са правили фелацио - вън от професията!
Автор: ПИК
26.01.2014
31
1265

Патрашкова, защо когато Борисов не е на власт, не показваш флашките?, пита водещият

"Аз също обичам Б.Б. Но той ми изневерява с Любица К. И вече това не се търпи. Обяснението на един премиер към една журналистка в любов е нещо доста лично, съкровено и истинско. Но и показва докъде са стигнали журналистите, за да получат гостуване". Това заявява Мартин Карбовски в коментар за сайта "Лентата".

Ето какво казва още водещият:

"Журналистите, особено журналистКите, се молят на колене пред властта и „интересните на деня“, за да имат гост. Няма да повярвате - то са обяснения, молби, любови, клетви. Това е адът на журналистиката – политиците са вече по-малко от журналистите на брой и трябва да им се прави фелацио, за да дойдат в студиото. А като дойдат в студиото пак трябва да им правите фелацио. Някои журналисти пък правят номера – на предварителната среща правят фелацио, после в ефир правят суплес (хватка от борбата), ругаят госта си, правят му рейтинг чрез скандал. Това също е фелацио, защото е уговорено. Някои журналисти, по отраканите, правят само масаж. Но пак с облекчаване.

Пиша ви от кухнята. Имам един принцип – да не се срещам за предварителни разговори с политици. Нарушавам го, макар и рядко. Опитвам се да не им обещавам любов. Ал Пачино пише в биографията си, че всяко интервю е една малка война. Така трябва да бъде. Нежното отношение към политиците е журналистическо извращение. Това е като мазните борби – правиш се, че се борите, той все ти се изплъзва…

Затова е по-добре да се снимат цигани. Вие мислите, че снимам цигани, защото ми харесва ли?!

Убеден съм, че един водещ трябва да е учтив към госта си. Дори да го остави да лъже, когато водещия няма доказателства за обратното. В края на краищата това, което получава зрителят са послания и всеки има право на тях. Зрителят трябва да мисли какво вижда и чува. Да е обективен. Журналистът върши еднакво лоша работа, ако подава на политика уговорени въпроси и ако го пита настойчиво:

„гей ли си, а? аха, гей си, казаха ми едни хора, че си гей! признай си! гей ли си!“

И Евгени Минчев да си – ще се ядосаш.

Журналистите са зависими от политиците. Не толкова, че правят заедно далавери, колкото че ако се опитат да са обективни, властта може да се разсърди, дори и без да си я псувал на майка.

Волен Сидеров явно ми е сърдит, защото му задавах въпроси от Фейсбук. Дано да не е това. Повечето въобще не идват в студиото ми, защото не водя предварителни разговори. Страхувам се такива разговори да не заприличат на фелацио. От друга страна не съм никакъв герой в борбата за истината – такива стават тези, които канят госта си, за да го псуват.

Аз бих искал да поканя Любица да обясни защо един журналист трябва да е влюбен в един политик като в Левски?! За да му дойде политикът на гости?! Само това ли? Бойко, тя те лъже, тя не те обича, ние те обичаме повече, ела при нас!!! Моля те!

И бих искал да питам Патрашкова – защо, когато ББ беше на власт, смело показваше разговорите от флашките, а сега се отказа да даде разговорите от новите флашки? Защото такива флашки явно има. Но явно ББ е по-страшен, като не е на власт. Трябва да има конкретика и логика в журналистиката. Любов не трябва да има. Забранена е.

И по-добре ББ да отиде в предаването „Предай нататък“ и да се разплаче за съдбата на Любица, отколкото да си пишат такива неща. Ами просто не мога да повярвам, чувствам се излъган, разберете!:)

Искам да съм ужасен – трябва всички журналистки, които са правили фелацио на премиери, министри и президенти да се оттеглят от професията. Говоря за истинско, реално фелацио по кабинети, върху бюра, самолети и уединени вили в планината. Такива микрофонодържачки дават акъл и са стожери на съвестта. Ако си певица – фелациото към политик е нещо просто любопитно. Но ако си журналистка – фелациото трябва да е забранено. Стани певица, Любица. Нищо лично. Просто все пак трябва да има шибани правила в тая професия.

Напараво съм бесен. Няма само теб да те обича ББ, искам и аз. Каква несправедливост, разбирате ли?:"

Сподели:
Напиши коментар »
(31)
1
а теб отдавна не те гледам. откакто направи фелацио на Капута . в началото те беше гнус , личеше ти , но после ти хареса и спрях да те гледам, както всичко по тв 7
2
ТОРБА С ЛАЙНААААА
3
А Карбонатов правил ли е фелацио на агент Димитър?
4
ЕДНО ОГРОМНО ЛАЙНО ПРОСТО И ГРОЗНО.
5
казал Кармбовски, и се обърсал спер..а от устата...
6
ПРАВ СИ В ТВ 7 СА СБИРЩИНА ОТ УРВИ АЛКОХОЛИЦИ -НО ПЪК В НОВА-ТИКВОЧ ТВ СА НАЙ-ИЗТЪКНАТИТЕ МАГИСТРАЛНИ ПИОНКИ
7
Карбовски , нямаш ли срам ? Да напомня само теб как те купиха , чрез рекет . Рекетираха те, че ако не минеш на тяхна страна ще изнесат фактите , че с парите от кампанията за лечението на Мануела Горсова ти си купи луксозната кола. И за теб имат флашки , но ги пазят ако кривнеш от пътя. Голямо падение за Карбовски.
8
Анкета На кого от изброените партийни лидери симпатизирате? представяте ли си.......НА ТИКВОЧА ?! ИЗГОНИХМЕ ГО С ШУТОВЕ И ТОЙ ПАК НАМЕРИ НА КОЙ ДА ХВЪРЛЯ ПАЧКИ ЗА ДА ВДИГНА ПОНЕ В РЕЙТИНГИТЕ. ЕЙ ПИК ЕЙ НЕДЯЛКО ЛОЕСТО ЧОВЕЧЕ--- ГНУСНО Е
9
НИКОЙ НЕ ОБИЧА КОНКУРЕНЦИЯТА, МАРТИНЕ...
10
Скандалното обвинение отправи писателят и психиатър Калин Терзийски пред Марта Петрова. Терзийски заявил, че отлично знае как Карбовски е злоупотребил с дарения за Мануела Горсова, която пострада след катастрофата с Максим Стависки. Така Карбовски се оборудвал със страхотна кола, дарителите останали излъгани, а страдащата Мануела била лишена от средства, обвинявал Калин Терзийски пред Марта Петрова.
11
ХАЙДЕ СЕГА ВСИЧКИ МОРАЛНИ ЖУРНАЛЯ ДЕТО СЕ ИЗКАЗВАТ НЕКА ПЪРВО МИНАТ НА ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА ЧЕ С А ПОЧТЕНИ И ТОГАВА ДА ПРАВЯТ ИЗЯВЛЕНИЯ
12
Карбовски - Петното в българската журналистика! Меркантилен хулиган с претенции!
13
ГЛЕДАЙ СИ ЦИГАНИТЕ И ЧАЛМИТЕ ЧЕ, КАКТО ВЪРВИ ТИ ЩЕ СИ НОВИЯ ПРОЕКТ НА МОМАТА И ЧАЛМАТА НА МЯСТОТО НА ПРОВАЛЕНИЯ ДУДУК....
14
Карбовски,ами малко се тунинговай и ти и може да те поканят в някоя вила в планината да им направиш ФЕЛАЦИО и да те "обичат"!
15
КАРБОВСКИ ВЪН ОТ ЖУРНАЛИСТИКАТА! ТИ СИ ПРАВИЛ ФЕЛАЦИО НА МНОГО ХОРА
16
Карбовски, тичаш преди вятъра,а?
17
В изборния ден пред НДК имаше огромен телевизионен екран. На него обаче не предаваше Българската националнап телевизия , както би трябвало , а ТВ:7! . От екрана Карбовски и Бареков говореха колко Бареков се страхува за живота си защото е застрашен от Бойко Борисов. Това се нарича черен Пиар и е нарушение на изборния закон. На кой обаче му пука .Нали нарушителя бе хванат в Костинброд.
18
Ясно! Ако все пак някой не е разбрал, съобщавам му - Карбовски знае думата фелацио. И умира от кеф като я използва. Очевидно тази услуга му липсва и след като не може да я получи физически ,се задоволява с усърдно мислене в тази посока. Абе Карбовски, драги Мартине. поразходи се по Лъвов мост и ще срещнеш маса труженички, готови да те обслужат. Ако си стиснат, с малко усърдие можеш да откриеш и такава, която да свърши работата на промоционални цени. Само са Бога, престани да ни досаждаш с тъпотиите си. Гадничко е да се самозадоволяваш публично. В крайна сметка ние не сме воайори.
19
Нова ТВ ще страда най-много...такива като нея нямат място в национален ефир...такива като нея нямат място никъде!!!
20
Евалата, Мартине. Така е. Но курвите са навсякъде за съжаление.
21
Много добър коментар, Карбовски! Ама дали ще има кой да го чуе и нещо зда промени?
22
http://www.clixsense.com/?4400635
23
Ех, Карбовски, ако беше и ти жена, можеше да се уредиш с любов от Бойко!
24
Казвам ви че порното в нета вече е демоде в предвид че там се срамуват с марка БГ а вие не ми вярвахте толкова години.Ето порното от няколко дни с Кулезич-Беновска-Диков е страхотно.Лъскам бастуна нон стоп.Не ми остават вече сили да го дигам но отвътре первезията ме обзема отново като си представям възрастни жени като Кулезич-Беновска захапали премиерския дебел член на Борисов потупващ ги по главата покровително.Всичко е прекрасно в нашта Шизофренична-Лицемерна страна 24 години псевдо-демокрация....само се притеснявам че след този Содом и Гомор идва Революцията като кръв и заличаване на всичко до тук което ни се случва.Но докато дойде тази Народна Стихия лъскайте бастуните с компоти както правя аз в предвид че няма нормални заплати в нелечимо болна България!
25
КАТО ГЛЕДАМ НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ, ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД РАЗБРАХ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО СА ПИСАНИ ОТ ЕДНО И СЪЩО ЛИЦЕ, НАРЕЧЕНО ТРОЛ НА КОЕТО МУ СЕ ПЛАЩА ЗА ДА ХВЪРЛЯ ПОМИЯ ПО ОПОНЕНТИТЕ НА МУТРАТА. НЕ МОЖЕТЕ ДА СИПЕТЕ ВОДА ДОРИ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА КАРБОВСКИ, НИТО НА ТВ 7, НИТО НА БАРЕКОВ! И ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗЛОБА И БОЛКА НА ГРОБАРИТЕ.
26
КАРБОВСКИ И ТИ СИ ПО ИНТЕРЕСИТЕ И НАГАЖДАНЕТО !!! И ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ,МОЕТО МОМЧЕ! КАКВО ДИРИШ ПРИ ПЕЕВСКИ?! НАЛИ И ТИ ОТИДЕ ТАМ ЗА МНОООООООГО ПАРИ! ВСИЧКИ СТЕ ,ЯСНИ! САМО ДЕТО КУЛЕЗИЧ Е ЕДИН КАДЪРЕН ЖУРНАЛИСТ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ!!
27
Някой има ли, макар и бегла представа, за какви пари става дума в руско-турската телевизия на Цветан? Щом Кулезич е получавала по 48000 на месец, представяте ли си по колко са взимали Дудука, Карбовски и сие "телевизионери", за дейността им по облъчване на аудиторията? А после се питаме защо стрина Пена на с. Горно Нанадолнище има 150 лв пенсия!
28
Карбовски, ти си най-големия минетчия в журналистиката. Махай се.
29
Жив срам за такива циници-журналисти като Карбовски,който се продаде за 5 сребърника на Бареков и Пеевски.Той никога няма да стигне професионализма и харизмата на Кулезич!
30
отговор на коментар
555, всеки си гледа интереса за да е на екран знаеш и аз да бях, и на мен нямаше да ми пука на кой е телевизията, тук трудно бих те възприела на сериозно с това как единият се продал, другият не, всеки сменя телевизиите така, че да му е изгодно! Що се отнася до нейната харизм, хъм, трудно ми е да повярвам, че виждаш такава, Карбовски може да не етака харизматичен, но има непресторена жар в себе си, той за мен е от малкото хора на които им идва от вътре това с което се е захванал! Кой да харесам Диков ли, дето едва вързва лафа, Кеворкян старата, сервилна кримка, Люба ли с нейната мелодрама или кой, айде да не продължавам с изброяването!
31
Какви хубави времена бяха когато Борисов и Пеевски не бяха скарани. А какви хубави интервюта му въртяха на Борисов и Бареков и Карбовски и Кулезич. А сега извъртиш едно интервю на Борисов и става Проблем.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

- Каква е разликата между слон и маса?

- Под масата можеш да се подслониш, а под слона не можеш да се подмасиш.

няма нови новини
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
сега
1053
четат ПИК
сега
четат тази новина
УМНАТА! Не правете тези 5 неща рано сутринта
x