Катаджии дебнат за колани и детски столчета в Бургас

ГОРЕЩО

Катаджии дебнат за колани и детски столчета в Бургас

3164
на 06.05.2015
Катаджии дебнат за колани и детски столчета в Бургас
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Служители на Пътна полиция – Бургас ще проверяват за спазване на изискванията за сигурност в автомобилите. Акцията започва от днес /6 май/.

препоръчано

Катаджиите ще следят дали се използват обезопасителни колани, дали децата се возят в специално предназначени за тях столчета. Под лупата на КАТ попадат и моторджиите – ще се проверява дали носят задължителните каски. Полицаите ще дебнат и за шофьори без книжки.

Акцията е част от събитията, посветени на третата глобална седмица на ООН под надслов „Спаси живота на децата”.

Редица мероприятия, свързани с безопасността на пътя, ще се проведат през следващите няколко дни в Бургас.

По време на седмицата свързана с безопасността на пътя децата ще присъстват на беседи, провеждане на специализирани полицейски акции по метода „широкообхватен контрол”.

Целта на кампанията е да предизвика широка обществена дискусия и да обедини усилията на семействата, институциите, бизнеса, неправителствения сектор и медиите срещу агресията на пътя и предотвратяването на бъдещи пътни инциденти.

Мероприятията ще продължат до 9 май (събота), като в тях могат да се включат и родители.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК