Епицентър

КАТО НА КИНО! Сензационни разкрития за банковия обир! Бандитите избягали с парите от взривения банкомат - откритата касета е празна (ВИДЕО)

Само в ПИК
КАТО НА КИНО! Сензационни разкрития за банковия обир! Бандитите избягали с парите от взривения банкомат - откритата касета е празна (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
69181
Коментари
13
КАТО НА КИНО! Сензационни разкрития за банковия обир! Бандитите избягали с парите от взривения банкомат - откритата касета е празна (ВИДЕО)

Бандитите, които се измъкнаха от лапите на полицията, са избягали с парите от взривения банкомат. Откритата в зарязания джип касета е празна. По последна информация задържаните не са четирима, а само един, който си е бил вкъщи.

Има версия, че бандата се е укрила при приятели в село Боснек и затова не са били открити при мащабната акция в гората, научи ПИК от свои източници.

В акцията по преследването на тримата бандити се включиха хеликоптер, следови кучета, барети, жандармерия, разследващи и дори дронове – общо над 250 души. Те са били следени, а полицаите – подготвени за идващия удар. 

Претърсването на гората приключи в ранния следобед, тъй като, по неофициална информация, още тогава силните на реда са разбрали, че тримата издирвани са успели да избягат и да преминат заградителните обръчи на полицейските сили.

Един от издирваните за престъплението е Кирил Микев. Полицаи са нахлули в апартамента му, където са открили каса.

Вторият издирван е Красимир Йорданов – Джонката, собственик на заведение “Ла Негро” в Перник, където имаше засилено полицейско присъствие, а третият се казва Тодор Богданов. По информация на ПИК четвъртият от групата с прякор Маймуната вече е задържан.

По неофициални данни той е управител на заведението, което е собственост на Джонката.

Всички, които се издирват за обира на банкомата, са от групата на Валентин Кирилов – Пуйката и са от Перник.

От пресцентъра на МВР разпространиха ексклузивно видео от въздуха издирвателната акция в района на Сапарева баня. Кадрите са направени от вертолет на ГД „Гранична полиция”, който се включи в издирването на апашите. 

Напиши коментар »
(13)
1
нали парите уж бяха в джипа ? И к'во сега - и парите ги няма , и бандитите ги няма !
2
Сега полицията ще хване дедовия КАКТО ВИНАГИ
3
Няма какво повече да се добави, дебили
4
На полицията! Кой ще плати поредната провалена тяхна акция! И искат повишение на заплатите Оставка на гл. Секретар
5
Както обикновено ченгетета свират парите и после касетката прязна била.и.край. 250 милижионера не могат.да хванат 3 апаша Виктор от бар Камелино.в Русе да се проврри за подобни обири
6
250 полицаи, а само трима крадци.И парите ги няма и крадците на свобода Родната полиция ни пази!С дронове,с хеликоптери !
7
ПО НЕКАДЪРНИ ПОЛИЦАИ НЯМА ТИЯ СА ЗА ГИНЕС колко ресурс изгубиха вчера за издирване и пиар акция нещастници едно на хула за бандюгите наздраве ДЕБИЛИ
8
След такива грандиозни провали е ясно, че нещо сериозно куца в тази система. Дано пак някой друг да не им е виновен
9
И след толкова обири си мислите че няма замесени ченгета ли?? Ми те са били с две коли една за парите и друга за касата, Тази с касата е само за камуфлаш ,сега куките да гонят михаля в гората
11
В нормалните държави при такъв цирк ,има оставки
12
Е...професоре ПРАВ СИ
13
Оххх на батьо кутретооо, а вчера цал ден разгласяваха , че парите са непокътнати
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Да се изгасят всички културно-информационни приемници от светлинен и друг
тип!”
(Военен)