Кеф! Работници във фабрика за сирене се къпят във вана с мляко (видео)

ШАРЕН СВЯТ

Кеф! Работници във фабрика за сирене се къпят във вана с мляко (видео)

41356
на 26.03.2014
Кеф! Работници във фабрика за сирене се къпят във вана с мляко (видео)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Един от служителите в предприятие за производство на млечни продукти в Омск пусна в мрежата снимки и видео на свои колеги, които по време на новогодишния банкет за 2014 година се къпят във вана с прясно мляко, съобщи superomsk.ru.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Кадрите позволяват да се оцени какво е нивото на хигиенните изисквания в производството на сирене във въпросното предприятие. Съдейки по снимките, младите хора безгрижно се плацикат в суровината ,от която после е направено известното в Русия плетено сирене.

Един от веселящите се по повод новата година дори размахва пред камерата свалените си спортни гащета, оставайки на досетливостта на зрителите по какво е във ваната. Надслова на една от снимките гласи „Работата ни е скучна, но ние умеем да се забавляваме”.

Към фотографиите има и видео, на което се вижда технологичния процес при изработването на сиренето. С голи ръце юначагите пляскат хранителния продукт в обстановка, които само условно могат да се определят като „хигиенни”.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV: Комисията за Пътната карта се скара за дневния ред. Ще се стигне ли до изслушването на Теменужка Петкова - НА ЖИВО ПИК TV: Комисията за Пътната карта се скара за дневния ред. Ще се стигне ли до изслушването на Теменужка Петкова - НА ЖИВО
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК