Ким Чен-ун: Доналд Тръмп ще плати скъпо заради заплахите срещу Пхенян

Само в ПИК
Ким Чен-ун: Доналд Тръмп ще плати скъпо заради заплахите срещу Пхенян
Автор: ПИК
Дата
Дата
4189
Коментари
0
Ким Чен-ун: Доналд Тръмп ще плати скъпо заради заплахите срещу Пхенян

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун заплаши американския президент Доналд Тръмп, че ще „плати скъпо“, заради заплахите, които е отправил срещу Пхенян, съобщава AFP. 

В изказването си, Ким Чен-ун е заявил, че „ще накарам човека, който държи прерогативите на главното командване в САЩ да плати скъпо за речта си, в която зове за пълно унищожение на КНДР“. Севернокорейският лидер добави, че според него Тръмп е „умствено разстроен“. 

Във вторник, по време на първата си реч пред Общото събрание на ООН, американският президент нарече Ким Чен-ун „ракетен човек“, който върви по самоубийствен път, като заплаши, че може да се наложи САЩ да „унищожат напълно“ Северна Корея. 

 

 

 

Фокус

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Един мъж отива при врачка, а тя му казва:
– Вие сте женен, в заможно семейство с две деца.
– Грешите. Имам три деца.
– Вие грешите.