Кирил Домусчиев: Енергийната мафия е по-опасна от наркомафията

ЧАС ПИК

Кирил Домусчиев: Енергийната мафия е по-опасна от наркомафията

18303
на 12.09.2015
Кирил Домусчиев: Енергийната мафия е по-опасна от наркомафията
Автор:   ПИК

„Енергийната мафия е събирателно, което печели на гърба на потребителя. Ресурсът ѝ е голям и може да си позволи всичко. Тя е по-опасна от наркомафията”, заяви в  студиото на „Събуди се” по Нова телевизия председателят на КРИБ Кирил Домусчиев.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Припомняме ви, че тази седмица стана ясно, че бизнесът ще организира протест в София на 30 септември с искане да бъдат върнати старите цени на тока. Работодатели и синдикати поискаха и оставката на шефа на енергийния регулатор Иван Иванов. В студиото на "Събуди се" днес Домусчиев разясни, че протестът ще е масов.  

"Аз не виждам нещо да се случва в енергетиката като промяна. Няма проверки, които да въведат ред във ВЕИ-тата, договорите с американските електроцентрали уж се предоговориха, но плащаме на старите цени”, добави той. По думите му, бизнесът няма никакво намерение  да прави буржоазна революция, „но виждаме, че никой не ни обръща внимание”.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК