БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Кирометрична опашка от камиони на „Капитан Андреево“

Само в ПИК
Кирометрична опашка от камиони на „Капитан Андреево“
Автор: ПИК
Дата
Дата
1211
Коментари
1
Кирометрична опашка от камиони на „Капитан Андреево“

Колона от 2 км товарни автомобили се е образувала на изход на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщиха от пресцентъра на ГД "Гранична полиция". 

На границата с Румъния на ГКПП „Дунав мост-Видин“ има образувана колона от 1,5 км от товарни автомобили на изход, на ГКПП „Дунав мост-Русе“ има колона от 1 км от товарни автомобили на изход. На българо-гръцката граница на ГКПП „Кулата“ на изход трафикът е интензивен за товарни автомобили. На границите със Сърбия и Македония трафикът е нормален на всички ГКПП.

Фериботът Оряхово-Бекет работи само през деня поради ниското ниво на река Дунав.

Още по темата
ТАПА! 5-километрова колона на „Капитан Андреево“
Часовник
14:46
На ГКПП „Капитан Андреево“ се е образувала 5-километрова колона от чакащи автомобили на влизане в страната. Това съобщиха от пресцентъра на ГД „Гранична полиция“, като...
Напиши коментар »
(1)
1
BbБезмислена статия!Малка България:Как???Цял ,,Арабистан,,Тюркистан,Азиатстан,е как :през двете бариери???А на Ногалес?Така ли минават-метисите?Я вижте ,,море,,то от МПС,та!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

Ако в семейството жената винаги е права, а мъжа не е… и мъжа каже, че жена му е права… права ли е или не е?