ГАЛЕРИЯ ШОУ

Кичка Бодурова съска срещу Веско Маринов и Слави! Първият бил протеже на ГЕРБ, а заради Трифонов народът деградира

Само в ПИК
Кичка Бодурова съска срещу Веско Маринов и Слави! Първият бил протеже на ГЕРБ, а заради Трифонов народът деградира
Автор: ПИК
Дата
Дата
9390
Коментари
17
Кичка Бодурова съска срещу Веско Маринов и Слави! Първият бил протеже на ГЕРБ, а заради Трифонов народът деградира

Кичка Бодурова продължава да бълва огън и жупел срещу свои колеги. След като се скара с Тони Димитрова и "Ритон", певицата оспори таланта и певческите умения на Веселин Маринов и Слави Трифонов.

И двамата изнесоха концерти в "Арена Армеец", като изпълниха до дупка най-голямата зала в София, но според Кичка, ако зад гърба им няма мощни спонсори, никой няма да отиде на изявите им. 

"Гледам ги тези, които имат концерти - всички със спонсори - вериги на супермаркети или други силни фипми. За Веско Маринов пък ГЕРБ задължава всеки кмет да му съдейства. Раздават безплатни билети по предприятия и болници. На всичкото отгоре и навсякъде е отрупано с негова реклама. Неправда, много неправда има в България", изсъска срещу барда от Полски Тръмбеш Бодурова в последното си интервю пред "Лов Стайл".

След което подхвана и Слави Трифонов. "Направил концерт в зала "Армеец"! Той наистина ли си вярва, че може да пее? Чуда се как толкова години предаването му още е в ефир, а е такова ниско ниво! Затова народът деградира - цинизми, вулгарни приказки...", чете присъди Бодурова. 

Още по темата
Кичка бясна! Сложили я на дребна снимка до Азис вместо на цяла корица (СНИМКА)
Часовник
22:47
Кичка Бодурова не е на себе си, след като доживя от корица да я измести Васил Троянов Боянов - Азис.  В новия брой на светското списание "Лов Стайл" певицата даде просторно интервю, но вместо...
Напиши коментар »
(17)
1
за веселинчо е права,подлога
2
E Слави е към БСП,а Веско е пръв приятел на човека,който има доказателства за пари за 6 апартамента,преди да влезе във властта!Как няма наплив да стават физкултурници...?
3
Абсолютно права! Цецо купи озвучителна апаратура на Веско,осветление сцена обща им е печелят пари! Веско кат човек лично го знам е ЧУРУК
4
Кита е права...но това се знае от всеки...ГЕРБ и чалгата са едно и също...
5
Завист,завист,завист,че на нея не и се получават нещата.А после на нея и завиждали.Кажете ми за какво да и завидиш,че аз не се сещам?
6
Живее в Америка,хвали се колко е богата там,ами да си организира баба Кица там турне,или концерт,ама не и се получава.Идва тук иска слава и почести и се чуди откъде да измъкне пари.В биг брадър пълна излагация,но стоя да си вземе хонорара,вече никъде не я канят затова завижда.
7
Нека си съска!И Слави и Веско и Ритон и Тони имат по една камара вселенски хитове! А тя какво има,извинете? Американско гражданство!?!?!Ха,ха,ха
8
Кичка, трябва вече да се е пенсионира като всички останали на нейната възраст,но тя продължава да се изживява като млада ,сексапилна и можеща певица.Но природата си знае работата, вече не е млада, прехвърлила шейсетте,за сексапил да не говорим ,защото е като тюлен , а за песните и дето 40 години едно и също пее да не говорим Тя не е човека които може да каже дали някой може или не може да пее Нейното мнение не го искаме ,защото погледнато отстрани изглежда като злобен бабешки коментар.Тя самата е такава злобна и завистлива интригантка ,защото вижда и разбира ,че хората не я харесват и не искат да я гледат.
9
Годините не прощават на никого. До вчера Кичка, я имах за нормална и мислеща жена.Днес виждам,че и двете й качества,са се изпарили.Започна с нападките си над Веско,подхвана и Слави и завърши с деградиралият българин, който се "храни" с цинизми и вулгарни приказки.Тук е Веско,виждам и Слави,къде си ти Кичке,че не те отразявам!?Седемнадесет години,Слави дава хляб на близо 150-човека.През тези години, ти беше като прелетните птици,които нямат постоянна родина и дом.Сега разбирам,защо в онова ТВ предаване,всеки ден мокреше възглавницата със сълзите си. Амортизирана нервна система,класически инат,вменено от близките чувство за звезда,всичко това се събира и като не можеш да го контролираш,изпадаш в глупави положения.
10
Г-жо Бодурова,вие отдавна сте изпуснали момента в който е трябвало да работите за званието ЗВЕЗДА, има няма 30 години. Избрали сте да бъдете ресторантска певица и сега това ви тежи.Да,когато интернета не беше така навлязъл в бита ни можехте да си измисляте ГОЛЕМИ МЕЖДУНАРОДНИ УСПЕХИ,но рано или късно на всяка лъжа и лъсва(знаете какво)!
11
Никога не съм я харесвала ,дори като млада .Поведението и беше лекомислено 2-3 брака ,разтури някоя друга къща и хвана на 40 един баламурник и му роди дете ,но той я усети че гони само материалното и се изнесе в Америка тя го последва но том е г-жа никоя и когато нищо вече не може да прави си показа нрава злобна и завистлива и все някой и пречи.Ами да си ходи в Америка да си прави концерти ,да се докаже там ,а не тук.Тук е знаем че е кръгла нула.
12
100% е права КИЧКА.А за слави ОЩЕ ПОВЕЧЕ. Като чета по-горе не се очудвам , че българите са изставаща нация( е с изключения).Нима може да се каже нещо положително за ЧАЛГАРЯ-СЕЛЯК И & .Годими наред той всява тъпанатщина и слабоумие в подрастващите. И ЗА КИЧКА - МНОГО Е ЯКА!!!!
13
А тя каква е?Една кръчмарска певица с огромно самочуствие.Нали я видяхме и чухме в едно музикално реалити,неотдавна.Всичко,по-различно от стила ,който се изпълнява в таверните я постави в такова жалко положение,че се чудех,не си ли знае възможностите ,та тръгнала да се състезава с Поли ГЕНОВА и другите във формата.Голяма излагация!После излагацията продължи във следващ формат.Но за пари явно е съгласна на всичко и да я мачкат и да я унижават,а иначе била много богата??
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Кичке,кво се прайш на улава ма?!?Само аз съм те гледал два пъти на партийни мероприятив на Герб да пееш и да им хвалиш кметовете!Свръх нагла си!!!
16
Добро пожаловать на наш сайт V.I.P. Услуги OpenVPN DoubleVPN Service Proxy/Socks Service http://0.00000007.ru/3#Cc8GSbV1YW ------------------------ Стабильно большое количество socks и proxy серверов online на сегодняшний день: 33557 IP в 198 странах Высокая анонимность - мы гарантируем, что наши прокси сервера полностью анонимны (тоесть не ведут логов и не модифицируют http заголовки) Шифрация траффика до сокс сервера, собственные технологии туннелирования траффика! Сверхнадёжная защита IP и всех соединений без применения VPN Возможность защищённого соединения с сокс серверами включена на всех тарифах! Спрятать или сменить ваш IP можно 2-я кликами мышки. Совместимо с Windows 2k/2k3/XP/Vista/Seven/Win8 Совместимо с MacOS, Linux, BSD (100% работоспособность через WINE) Совместимо с любыми виртуальными машинами Безусловно САМЫЕ доступные расценки на безлимитный доступ при высочайшем качестве Наше правило - больше приобретаешь - меньше платишь Возможность выбора наиболее подходящего анонимного прокси сервера - фильтрация по маске -IP Hostname Language Uptime Country City Region- Неизрасходованные прокси не сгорают при завершении времени действия аккуанта. ICQ бот на всех абсолютно тарифных планах! Высококлассная техподдержка Автоматическая оплата средствами популярных платёжных систем WebMoney , PerfectMoney и BITCOIN Полностью Анонимный VPN Сервис Доступ по защищённому https протоколу Всё что нужно для получения доступа это зарегистрироваться и произвести оплату! Vip proxy __________ +как обойти блокировку вконтакте прокси сокс 5 купить купить прокси +для кей коллектора анонимные прокси сайты
17
http://rrr.regiongsm.ru/32 Благоустройство и асфальтрование в Краснодаре и г.Новокубанск. Решение любого вопроса по Благоустройству Краснодара и края. Под ключ Подробнее... Благоустройство-Краснодар.РФ ... 8861 24 1 23 45 ___________________________ территория у дома благоустройство земельный участок под благоустройство территории покос травы благоустройство наведение порядка на земле благоустройство территорий благоустройство территории петрозаводск
Вашето мнение
Код за сигурност:
Одобрявате ли акциите на Валери Симеонов в нощните заведения на Слънчев бряг?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
В семейните ситуации можете доста решително и безкомпромисно да промените нещо. Това „нещо“ ще носи както съзидателен, така и разрушителен характер. В по-добрия случай това може да бъде преместване на самотен човек в друг регион. Може да бъде скъсване на отношенията с приятел. Вашите стари житейски планове могат да бъдат съкрушени или решително променени. По-силно тази тенденция действа върху вас в петък и събота. Постарайте се да я насочите в желаното русло и се пазете. Възможни са и здравословни неразположения, през които ще преминете бързо.
ВИП рожденици
Динко Динев
Динко Динев
строителен предприемач
Става на: 52 години
Младен Червеняков
Младен Червеняков
посланик на България в Черна гора
Става на: 63 години

Чък Норис не знае нищичко за аеродинамиката. Това се дължи на факта, че въздухът никога не посмя да окаже съпротивление на Чък.