БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Кметът на Хитрино на срещата с Борисов: Доброто дело няма етнос, възраст и религия

Само в ПИК
Кметът на Хитрино на срещата с Борисов: Доброто дело няма етнос, възраст и религия
Автор: ПИК
Дата
Дата
14443
Коментари
6
Кметът на Хитрино на срещата с Борисов: Доброто дело няма етнос, възраст и религия

Благодарен съм на всички, които в един такъв труден момент бяха съпричастни към нашата трагедия. Това каза Нуридин Исмаил, кмет на село Хитрино, по време на среща на премиера в оставка Бойко Борисов, Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и регионалния мюфтия Месут Мехмедов с жителите на населеното мястол.

„Ние днес показваме, че през годините сме живели заедно и оттук нататък ще бъдем още по-сплотени и по-единни и ще си помагаме, за да живеем в мир“, добави Нуридин Исмаил. Той посочи, че съпричастността на хората в цяла България към пострадалите от инцидента на гарата в Хитрино, се изразява в големи мащаби.

"Хората искат да дарят дори това, което нямат, непрестанно получаваме обаждания от хора, които са готови да се отзоват“, допълни още кметът на Хитрино. Нуридин Исмаил посочи, че общината е получила дарение и от старчески дом във Велико Търново, като допълни, че този акт показва, че доброто дело няма етнос, възраст и религия

Напиши коментар »
(6)
1
Само Бай мисли за тия ора бе. Кажете на джурналистките да одат у банкя на мас че тоя стръка тия тойоти да оди на майната си да се днима бе. Сега че изцепи че той е дал нашите пари къде ги събрахме.
2
Стига зя бе, за пари.
3
Зойче ти за кво зеиш ма. За К..р ли.
4
Заслава бе.Голяма съм да скоча от терасата, ха ха ха
5
А ЗАЩО ЛИ, НА ТОЗИ ТУРСКИ ХИТЪР КМЕТ,АМА ХИЧ НЕ МУ ВЯРВАМ!!ДПС--ДОСТ,ЩЕ ОПЪНАТ ПАК БЪЛГАРСКИ ПАРИ!!!МАФИЯ!!!!!
6
общ сьвет да се разпорежда с парите кметьт не ми харесва и не трябва да се допуска до разпределението на средствата новите кьщи да се строят далече от гарата раиона около гарата да се превьрне в парк с дьрвета и цветя
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

- Липсва ми старата работа.
- Къде си работил преди?
- Никъде.