Кобрата ексклузивно: Не уважавам Кличко заради мръсните му номера! Те бяха над 1000! (обновена и снимки)

ЧАС ПИК

Кобрата ексклузивно: Не уважавам Кличко заради мръсните му номера! Те бяха над 1000! (обновена и снимки)

74605
на 25.11.2014
Кобрата ексклузивно: Не уважавам Кличко заради мръсните му номера! Те бяха над 1000! (обновена и снимки)

Не можах да покажа това, за което бях подготвен, бъдещето е неясно, Кличко ме съди, призна боксьорът

Последвайте ни в Google News Showcase

Кубрат Пулев говори в София за първи път след мача за световната титла срещу Владимир Кличко, който българският боксьор загуби с нокаут в 5-и рунд. "Вината си е мой, че не победих Кличко", заяви Кобрата.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Още дълго време ще си правим разбора за този мач! Сгреших! Не бях на необходимото ниво в защитен план. Изобщо не можах да покажа, това което бяхме тренирали и за което бях подготвен. Не можах да покажа най-добрата си игра, но бях натрениран много!

 

На Кличко също му беше тежко! Аз съм доста неудобен противник! Основната ми грешка ,че пропуснах това ляво кроше и то не 1 път! Той бие перфектно лявото кроше! Моят тим бе наясно, че той не атакува с много удари и комбинации. Използва само 3! Ляв, прав! Ляв, десен и ляво кроше. Не му трябва нищо повече. 

Бяхме оттренирали всичко! Бях много концентриран! Видях колко много българи има и се изненадах! Благодаря им още веднъж на всички, които ме подкрепиха", добави Кубрат Пулев.

Кубрат Пулев даде пресконференцията в присъствието на брат си Тервел и Кристиан Майер от "Зауерланд". Той разкри, че към момента бъдещето му е неясно и не се знае дали ще продължи с германския промоутър.

"За нов треньор и бъдещето ще го мислим тепърва. Все още се възстановявам, е, не съм в болница, както твърдят някои. Почивам си, нужно ми е време за близките. Цяла година тренирах за този мач и нямах никакво свободно време. Бъдещето ще покаже за новия треньор и накъде ще тръгнат нещата", коментира Кубрат Пулев.

"Ще се срещнем в скоро време, за да обсъждаме. Кубрат има време да мисли. Тепърва ще говорим за бъдещето", каза Майер от "Зауерланд".

"Ще анализираме нещата. Какво Кубрат иска, ще се обсъди и работата с треньора - как беше това, как беше онова. Ще седнем заедно на масата, ще му представим какви възможности имаме ние с мачове не само в Германия, а и в България. Това е ново за нас, все повече излизаме от Германия. Например, провеждаме срещи в Дания и Англия. Смятаме, че и в България ще можем да организираме такива мачове, ако останем заедно. По-нататък може би в Америка. Всички пояси в тежка категория досега бяха в Германия, но се вижда, че и другаде може да ги провеждаме", допълни представителят на "Зауерланд".

Кубрат Пулев съобщи още, че компанията на Владимир Кличко - К2 в момента води дело ссрещу него. .

"В момента ме съдят заради думите ми, че той взима допинг. Мен ме скъсаха от проверки - в България, в Германия, през два дни. Дори на летището ми звъняха за проверка за допинг. Всичките ми молитви той да се подложи на тест останаха на вятъра. За това той няма как да получи моето уважение. Делото може би ще отиде на никъде, защото аз казвам истината. Няма за какво да ме съди, но нека да пробва. Ще се съдим. Делото стартира още преди мача и аз сега не мога да говоря за Кличко и допинг", заяви Пулев.

 

Показва се „_ART0105.jpg“

Показва се „_ART0123.jpg“

 Кубрат Пулев разкри още и причините защо се изказа веднага след мача с Владимир Кличко, че не го уважава. Според него, украинецът е приложил редица мръсни номера в навечерието на двубоя. 

Но Кобрата твърди, че тези номера са му повлияли само да загуби уважението си към Кличко, но не са причина да загуби двубоя. Той отдаде поражението на собствените си грешка и на това, че е допуснал да бъде ударен с лявото кроше, което го свали в мача на 15 ноември. 

"За мен уважението е изключително важно. Българският народ е проблем, че не уважава другите, родителите си, семейството, труда на другите. Другият ни проблем е, че българите нямаме вяра." 

"Аз лично няма как да ми се заслужи уважението, когато един човек играе с толкова мръсни номера. Вие можете да си го уважавате, той е световен шампион. До къде късмет, до къде моя грешка, до къде шанс, но това в спорта го има." 

"Никой не може да ме накара да уважавам човек, когато съм видял всичките мръсни номера, те бяха поне 1000. Всичките тези долни трикове, с които искаха да ни потиснат, не им обръщах внимание, за да се концентрирам. Казах им, че те няма да са от значение на ринга, но са от значение за уважението ми към него. Лично аз съм засегнат от него и е мой избор кого да уважавам. Уважавам хора, които дори спят на улицата и съм им стискал ръцете, помагал съм им. Но хора, които играят мръсно, няма как да ги уважавам."

"Никога през живота си не съм бил нокаутиран, винаги аз съм ги свалял. Мислех си, че съм дебелоглав и държа на удари, защото съм понасял много тежки удари в кариерата. Боксът е обратното на футбола, защото когато те боли, ти се усмихваш и се правиш, че нищо ти няма." 

"Олюлявал съм се, изтръпвали са ми краката и главата, но никога не съм бил нокаутирам. Резки и точни удари ми нанасяше, но това е най-важното, това поваля човека. Значи все пак държа на бой." 

"Ние си имаме този негативизъм. Хората около мен се чудят на всичко, научете се да го приемате. Ние като народ и народопсихология сме и малко чуждопоклонници. Мисля, че с времето това ще го преодолеем, но дано сме живи да го видим."

"Тактиката е една, но в движение се променя. Аз исках да си играя моята игра, но едно от мръсните номера беше, че рингът беше по-малък и по-мек, което го направиха от лагера на Кличко. Това ни го казаха няколко часа преди мача. Исках да финтирам, че ще играя с крака, да бягам и затова направиха ринга мек." 

"Но ги финтирах, аз исках да играя само напред, да се бия. Може би трябваше по-рано да го направя, въпреки крошетата в първия рунд. Може би в третия и четвъртия рунд трябвае да тръгна по-брутално напред, което го умея, но не го сторих и това ми беше грешката." 

"Има война между "Зауерланд" и К2 и тя си е от години, аз не съм единственият боксьор, който се изправя срещу тях. Нашият контакт ако беше малко по-добър, щяхме да се справим по-добре. Трябваше да работим повече заедно, да сме по-голям екип, но мисля, че се справихме срещу такава империя като К2." 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК