ТОП НОВИНАТА

Когато заплачете и за Сашо Диков, тогава ще ви повярвам. В Нова и БТВ няма свободно слово, че да страдаме за Виктор и сие

Само в ПИК
Когато заплачете и за Сашо Диков, тогава ще ви повярвам. В Нова и БТВ няма свободно слово, че да страдаме за Виктор и сие
Дата
Дата
56361
Коментари
34
Когато заплачете и за Сашо Диков, тогава ще ви повярвам. В Нова и БТВ няма свободно слово, че да страдаме за Виктор и сие

Общественият вой срещу Антон Тодоров е демагогия.

Особено смешно е да протестират хора като прословутата Мадам В., днес първа опозиционерка, а някога - точиларка на баници за Бойко Борисов.

Мадам В. или бившата прислужница на Тошо Тошев в "Труд" - Джамджиева от "Клуб Зет", да говорят за свобода на словото? Не, мерси.

Най-смешното е, че същият този Антон Тодоров миналата седмица се закани далеч по-агресивно на Сашо Диков и Кулезич в ефира на БИТ, че ще ги смачка.

Тогава що нямаше рев? Щото Диков не е в Нова или БТВ. Щото в тази държава "репресирани" са само "великите" журналисти от Нова и БТВ. Само заради тях цели парламентарни групи могат да се отричат от своите. Другите да мрем.

И друго. Няма как Антон Тодоров да е ограничил свободата на словото на Виктор Николаев, защото Виктор Николаев не е изразявал никакво свободно слово. Николаев и останалите от Нова и БТВ са буфосинхронисти, възпроизвеждат думите на гласа, който им диктува в слушалката.

Време е българската публичност да се отърси от мантрата: важно е само онова, което се случва в сутрешните блокове. Време е политическата класа да се отърси от комплексите си спрямо такива като Николаев, Цолова, Генка Шикерова, Бенатова, Жени Марчева..Това са псевдо-журналисти, които тънат в жестоки зависимости и шуробаджанащина. Те изкористяват идеята за свободно слово, не са нейни флагмани.

Простете, но в Нова и БТВ журналистиката отдавна е мираж, както сексът в Биг брадър.

 

Напиши коментар »
(34)
1
един умен текст....
2
БРАВО, ПИК - НЕ ВИ ЧЕТЯХ, НО СЕГА ПОПАДАМ ТУК ТАМ НА ИНТЕРЕСНИ НЕЩА.
3
Това е в десетката: В-Н. не е изразявал свободно слово, че да някой да му ограничава правата!!!!
4
Антон е психо. Викторчо пък е подлога, автора е прав.
5
ЕВРЕЙ ....ЕВРЕЙ ....ПОДПОМАГА ..В ТРУДЕН МОМЕНТ. ...
6
Напълно съм съгласен с горния текст на ПИК. Искам само към именцата да добавя Цв. Ризова и Ж. Марчева. Те също тънат в зависимости, но умеят да ги лустросват с привидна безпристрастност.
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Цитираните медии са собственост на западни отрепки.А иначе плюете Русия!
9
РЕШЕНИЕТО e - РадевExit !!! ВСИЧКО ИДВА ОТТАМ !!! ИНАЧЕ СМЕ ОБРЕЧЕНИ !!!
10
Човек като Антон Тодоров няма място в парламента,нито по телевизиите да обикаля,а да се лекува,непрекъснато да ходи и размахва някакви очернящи документи за всичко и всеки дали преди 1989г или от 2017г е абсурдно и ненормално! Как си представяте американски сенатор в САЩ да прави такова нещо или депутат в Германия,Франция...просто човека е сериозно болен,но Бойко Борисов е виновен,че го е издигнал,а хората избрали!
11
ПИГЕЗ ОРИЕНТИРАИ СИ ГАЗО ШО Е ШААШ С КОИ СИ !....А ТЬИ ПИГЕЗ СИ ПУДКА ТО Е ЯСНО !....СИЧКО КОЕ ПРАИТЕ Е ЗА ПО ГУУЛЕМ ХАОС У СЛУГИНЗКАТА ЖУРНАЛИСТИКА НА НЕГУВО БАНКЯНСКО ВЕЛИЧИЕ ТИКВАТА !....РАДЕФ.... ПРЕВРАТИ ТО Е СМЕШНО....РАДЕФ Е ЦАЧКА !...ТВА Е....И МАНИ БАИБАТА ИВА И ТЕЯ СЕЛФИ ИНТЕРВУТА ЗВЕЗДОЧКА И НИДЕЛКО !....ИС КЛИЪР ?....
12
Публична тайна е, че за да се съгласи Нинова да гостува в някоя тв, предварително се разбират за въпросите, които да и зададат, така че всичко е нагласено.
13
защо в пик не може да се коментира под някои статии кого пазите вие сте наи продажните
14
Огромният скандал го предизвика Антон Тодоров, който като депутат заплашва директно журналист с махане заради неудобни въпроси. Всичко останало е опит да се замаже грубото и недопустимо поведение на един депутат от управляваща партия. Колкото по-бързо се отърве ГЕРБ от този психично болен и непредсказуем в престъпното си поведение човек, толкова по-малко ядове и разочаровани ще имат. За другият самозабравил се псевдопатриот и вицепремиер - без коментар, каквото и да се каже ще е малко
15
Забравяте и злобните заплахи на Бетина Жотева срещу журналистка. Тогава също имаше пълно мълчание, всички се правеха на глухи, защото журналистката беше от някакъв опозиционен вестник и беше обявена за "комунистка" от самата Жотева
16
.""""" БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ """" ТОВА ЕМБЛЕМАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ. ПОЗОР И ОТВРАЩЕНИЕ.
17
Като много зависими подлоги, бих добавил и журналистите от ПИК и Беновска и много други! Не случайно сме на 109 място в класацията за свобода на словото. Особено впечатление ми направи коментарното студио на ПИК, как услужливо не коментират най—богатата жена в България, интимната и не само, приятелка на Борисов, Цветелина Бориславова! Удобно забравихте как с помоща на Сорос и Борисов отне банката на силния тогава Костов, СИ Банк, която в онзи момент беше най голямата банка. Да не говорим за другите и далавери, в енергетиката, туризма и които се сетите.
18
Сашо Диков ,еталон за журналист ли е?
19
И КЪДЕ ПИШЕ, ЧЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ МОГАТ ДА ЗАДАВАТ НЕУДОБНИ И ГАДНИ ВЪПРОСИ, А НА ТЯХ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАДАВАТ ТАКИВА?
20
БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ И НАЙ ВЕЧЕ ТЕЗИ ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ БТВ И НОВА СА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА НАУЧВАНЕТО НА ДЕЦАТА ДА ЛЪЖАТ , ДА СЕ БИЯТ И ДОРИ ДА УБИВАТ .
21
По-обективно не би могло и да бъде. Нова си ''изми ръцете'' с Тодоров, заради гафа на водещия , бързо прегрупирайки клакьорите на червената централа. Това е една зле режисирана и много прозрачна като замисъл политическа кампания. Поредната - злоумишлена и спекулативно насочена срещу управляващите.
22
Не обичам комунистите а още повече гербавите, не съм дежурен хейтър по форумите, искам да ви питам следното, по-добре ли щеше да ни представи оня с некоординираните движения, като хиперактивно дете, без жена наречен прецедент мистър Бийн? Криво седете право съдете. Льотчика бърка с боксова ръкавица в някои области ма гербавите и това ми доставя неизмеримо удоволствие! Няма и няма да има свободни журналисти, взички са зависими по един или друг начин това е в световен мащаб. Колкото е по- бедна и корумпирана е държавата, толкова по-зависими са журналистите!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Да точно!
26
Тая червена мишка Виктор, се наакал в студието от страх, пред Антон Тодорав. Викторчо, то всеки може с въпроси от слушалката, а ти да вземаш парите. Който го е страх от вълци, (А. Тодоров) да не ходи в гората (в студиото)..
27
Браво . Няма как журналистчета от сутрешни блокове които не могат да свържат две изречения а трябва някой да им диктува въпросите да определят дневният ред на държавата и същите имат доходи по-високи от тези на президент и министри които носят отговорност
28
АНТОН Тдоров е мръсник и няма място в парламента.
29
Представяли ли сте си какво ще стане, ако остриетата на кафявите медии станат народни представители? Ако онези, които не признават личност и достойнство, застанат на парламентарната трибуна? Ако типове, които променят през час позициите си, само и само да излижат някои части на силните, бъдат облечени и с власт? Ако такива екземпляри започнат да обикалят медиите и да интригантстват в национален ефир?
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Имената и телевизиите не са толкова важни. В медиите цари тотален страх и автоцензура. Радват се на подхвърлените им подаяния.По-важното е , че ГЛАВАТАРЯ е постигнал своето - липса на критика и търсене на отговорност, задаване на резонни въпроси и даване на честни отговори. Сигурно е доволен , седнал върху мушамата и в ръцете му вместо скиптър и жезъл се мъдрят СУДЖУК и чаша ЧУШМЕНА вода. Точно както преди 1989....нищо ново !
32
Няма по-нагла и корумпирана шайка от управляващата коалиция.Няма да е изненада,ако в понеделник wс и фашиста цъфнат по БТВ.Водещата ,като нищо ще ги покани,не може така се излага на гавра и протести любимия й неопетнен Той-майсторът на суджуци и шуробаджанащина.И къде са умните и красивите да спретнат някоя демонстрацийка с пиано-пърформанс за защита на свободата на словото и истинската журналистика?Да не би на козарите да са се свършили паричните знаци или печатницата им се е развалила?!
33
Господа от БСП и техни привърженици.. Предишния съпруг на Президентшата ни каква заплаха отправи за стола на Председателя на Народното Събрание. Не беше ли нещо от рода да внимава как се държи в противен случай ще смени стола на Председателя с сол в края на залата. Подобна заплаха направи Тодоров спрямо журналиста Николаев. Моралния стожер Бсп бе много възмутена от заплахите на Тодоров, но в същото време ръкопляскахте на казаното от Бившия на Президентшата.
34
Г-н Йорданов, знаех си, че когато го искаш го можеш! Но защо не го искаш по-често , за да падаш по-рядко на нивото на Анитата, Викторовците, Бенатовките, Беновските, Женитата и т.н. Дано с обръщението ми в началото те накарам по-често да си спомняш, че носиш отговорност и към фамилията си!
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Ангел Заберски-син
Ангел Заберски-син
музикант и композитор
Става на: 48 години
Анжел Вагенщайн
Анжел Вагенщайн
писател, сценарист
Става на: 95 години
Владимир Левчев
Владимир Левчев
поет
Става на: 60 години
Касим Дал
Касим Дал
политик
Става на: 55 години
Тодор Батков
Тодор Батков
адвокат, собственик на в. "Стандарт"
Става на: 59 години

При психиатъра, пълзейки на четири крака, влиза човек, захапал кабел. Докторът го гледа с лека усмивка: - Кой е дошъл при нас - костенурка ли си, гущер или жабка, може би... - Не, докторе, аз съм сисадминът, прекарвам ти мрежа.