Вход
София
Времето в София 19 o C

Когато заплачете и за Сашо Диков, тогава ще ви повярвам. В Нова и БТВ няма свободно слово, че да страдаме за Виктор и сие

Когато заплачете и за Сашо Диков, тогава ще ви повярвам. В Нова и БТВ няма свободно слово, че да страдаме за Виктор и сие

на 07.10.2017
4610
34
Когато заплачете и за Сашо Диков, тогава ще ви повярвам. В Нова и БТВ няма свободно слово, че да страдаме за Виктор и сие

Общественият вой срещу Антон Тодоров е демагогия.

Особено смешно е да протестират хора като прословутата Мадам В., днес първа опозиционерка, а някога - точиларка на баници за Бойко Борисов.

Мадам В. или бившата прислужница на Тошо Тошев в "Труд" - Джамджиева от "Клуб Зет", да говорят за свобода на словото? Не, мерси.

Най-смешното е, че същият този Антон Тодоров миналата седмица се закани далеч по-агресивно на Сашо Диков и Кулезич в ефира на БИТ, че ще ги смачка.

Тогава що нямаше рев? Щото Диков не е в Нова или БТВ. Щото в тази държава "репресирани" са само "великите" журналисти от Нова и БТВ. Само заради тях цели парламентарни групи могат да се отричат от своите. Другите да мрем.

И друго. Няма как Антон Тодоров да е ограничил свободата на словото на Виктор Николаев, защото Виктор Николаев не е изразявал никакво свободно слово. Николаев и останалите от Нова и БТВ са буфосинхронисти, възпроизвеждат думите на гласа, който им диктува в слушалката.

Време е българската публичност да се отърси от мантрата: важно е само онова, което се случва в сутрешните блокове. Време е политическата класа да се отърси от комплексите си спрямо такива като Николаев, Цолова, Генка Шикерова, Бенатова, Жени Марчева..Това са псевдо-журналисти, които тънат в жестоки зависимости и шуробаджанащина. Те изкористяват идеята за свободно слово, не са нейни флагмани.

Простете, но в Нова и БТВ журналистиката отдавна е мираж, както сексът в Биг брадър.

 

Сподели:
Напиши коментар »
(34)
1
един умен текст....
2
БРАВО, ПИК - НЕ ВИ ЧЕТЯХ, НО СЕГА ПОПАДАМ ТУК ТАМ НА ИНТЕРЕСНИ НЕЩА.
3
Това е в десетката: В-Н. не е изразявал свободно слово, че да някой да му ограничава правата!!!!
4
Антон е психо. Викторчо пък е подлога, автора е прав.
5
ЕВРЕЙ ....ЕВРЕЙ ....ПОДПОМАГА ..В ТРУДЕН МОМЕНТ. ...
6
Напълно съм съгласен с горния текст на ПИК. Искам само към именцата да добавя Цв. Ризова и Ж. Марчева. Те също тънат в зависимости, но умеят да ги лустросват с привидна безпристрастност.
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Цитираните медии са собственост на западни отрепки.А иначе плюете Русия!
9
РЕШЕНИЕТО e - РадевExit !!! ВСИЧКО ИДВА ОТТАМ !!! ИНАЧЕ СМЕ ОБРЕЧЕНИ !!!
10
Човек като Антон Тодоров няма място в парламента,нито по телевизиите да обикаля,а да се лекува,непрекъснато да ходи и размахва някакви очернящи документи за всичко и всеки дали преди 1989г или от 2017г е абсурдно и ненормално! Как си представяте американски сенатор в САЩ да прави такова нещо или депутат в Германия,Франция...просто човека е сериозно болен,но Бойко Борисов е виновен,че го е издигнал,а хората избрали!
11
ПИГЕЗ ОРИЕНТИРАИ СИ ГАЗО ШО Е ШААШ С КОИ СИ !....А ТЬИ ПИГЕЗ СИ ПУДКА ТО Е ЯСНО !....СИЧКО КОЕ ПРАИТЕ Е ЗА ПО ГУУЛЕМ ХАОС У СЛУГИНЗКАТА ЖУРНАЛИСТИКА НА НЕГУВО БАНКЯНСКО ВЕЛИЧИЕ ТИКВАТА !....РАДЕФ.... ПРЕВРАТИ ТО Е СМЕШНО....РАДЕФ Е ЦАЧКА !...ТВА Е....И МАНИ БАИБАТА ИВА И ТЕЯ СЕЛФИ ИНТЕРВУТА ЗВЕЗДОЧКА И НИДЕЛКО !....ИС КЛИЪР ?....
12
Публична тайна е, че за да се съгласи Нинова да гостува в някоя тв, предварително се разбират за въпросите, които да и зададат, така че всичко е нагласено.
13
защо в пик не може да се коментира под някои статии кого пазите вие сте наи продажните
14
Огромният скандал го предизвика Антон Тодоров, който като депутат заплашва директно журналист с махане заради неудобни въпроси. Всичко останало е опит да се замаже грубото и недопустимо поведение на един депутат от управляваща партия. Колкото по-бързо се отърве ГЕРБ от този психично болен и непредсказуем в престъпното си поведение човек, толкова по-малко ядове и разочаровани ще имат. За другият самозабравил се псевдопатриот и вицепремиер - без коментар, каквото и да се каже ще е малко
15
Забравяте и злобните заплахи на Бетина Жотева срещу журналистка. Тогава също имаше пълно мълчание, всички се правеха на глухи, защото журналистката беше от някакъв опозиционен вестник и беше обявена за "комунистка" от самата Жотева
16
.""""" БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ """" ТОВА ЕМБЛЕМАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ. ПОЗОР И ОТВРАЩЕНИЕ.
17
Като много зависими подлоги, бих добавил и журналистите от ПИК и Беновска и много други! Не случайно сме на 109 място в класацията за свобода на словото. Особено впечатление ми направи коментарното студио на ПИК, как услужливо не коментират най—богатата жена в България, интимната и не само, приятелка на Борисов, Цветелина Бориславова! Удобно забравихте как с помоща на Сорос и Борисов отне банката на силния тогава Костов, СИ Банк, която в онзи момент беше най голямата банка. Да не говорим за другите и далавери, в енергетиката, туризма и които се сетите.
18
Сашо Диков ,еталон за журналист ли е?
19
И КЪДЕ ПИШЕ, ЧЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ МОГАТ ДА ЗАДАВАТ НЕУДОБНИ И ГАДНИ ВЪПРОСИ, А НА ТЯХ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАДАВАТ ТАКИВА?
20
БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ И НАЙ ВЕЧЕ ТЕЗИ ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ БТВ И НОВА СА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА НАУЧВАНЕТО НА ДЕЦАТА ДА ЛЪЖАТ , ДА СЕ БИЯТ И ДОРИ ДА УБИВАТ .
21
По-обективно не би могло и да бъде. Нова си ''изми ръцете'' с Тодоров, заради гафа на водещия , бързо прегрупирайки клакьорите на червената централа. Това е една зле режисирана и много прозрачна като замисъл политическа кампания. Поредната - злоумишлена и спекулативно насочена срещу управляващите.
22
Не обичам комунистите а още повече гербавите, не съм дежурен хейтър по форумите, искам да ви питам следното, по-добре ли щеше да ни представи оня с некоординираните движения, като хиперактивно дете, без жена наречен прецедент мистър Бийн? Криво седете право съдете. Льотчика бърка с боксова ръкавица в някои области ма гербавите и това ми доставя неизмеримо удоволствие! Няма и няма да има свободни журналисти, взички са зависими по един или друг начин това е в световен мащаб. Колкото е по- бедна и корумпирана е държавата, толкова по-зависими са журналистите!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Да точно!
26
Тая червена мишка Виктор, се наакал в студието от страх, пред Антон Тодорав. Викторчо, то всеки може с въпроси от слушалката, а ти да вземаш парите. Който го е страх от вълци, (А. Тодоров) да не ходи в гората (в студиото)..
27
Браво . Няма как журналистчета от сутрешни блокове които не могат да свържат две изречения а трябва някой да им диктува въпросите да определят дневният ред на държавата и същите имат доходи по-високи от тези на президент и министри които носят отговорност
28
АНТОН Тдоров е мръсник и няма място в парламента.
29
Представяли ли сте си какво ще стане, ако остриетата на кафявите медии станат народни представители? Ако онези, които не признават личност и достойнство, застанат на парламентарната трибуна? Ако типове, които променят през час позициите си, само и само да излижат някои части на силните, бъдат облечени и с власт? Ако такива екземпляри започнат да обикалят медиите и да интригантстват в национален ефир?
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Имената и телевизиите не са толкова важни. В медиите цари тотален страх и автоцензура. Радват се на подхвърлените им подаяния.По-важното е , че ГЛАВАТАРЯ е постигнал своето - липса на критика и търсене на отговорност, задаване на резонни въпроси и даване на честни отговори. Сигурно е доволен , седнал върху мушамата и в ръцете му вместо скиптър и жезъл се мъдрят СУДЖУК и чаша ЧУШМЕНА вода. Точно както преди 1989....нищо ново !
32
Няма по-нагла и корумпирана шайка от управляващата коалиция.Няма да е изненада,ако в понеделник wс и фашиста цъфнат по БТВ.Водещата ,като нищо ще ги покани,не може така се излага на гавра и протести любимия й неопетнен Той-майсторът на суджуци и шуробаджанащина.И къде са умните и красивите да спретнат някоя демонстрацийка с пиано-пърформанс за защита на свободата на словото и истинската журналистика?Да не би на козарите да са се свършили паричните знаци или печатницата им се е развалила?!
33
Господа от БСП и техни привърженици.. Предишния съпруг на Президентшата ни каква заплаха отправи за стола на Председателя на Народното Събрание. Не беше ли нещо от рода да внимава как се държи в противен случай ще смени стола на Председателя с сол в края на залата. Подобна заплаха направи Тодоров спрямо журналиста Николаев. Моралния стожер Бсп бе много възмутена от заплахите на Тодоров, но в същото време ръкопляскахте на казаното от Бившия на Президентшата.
34
Г-н Йорданов, знаех си, че когато го искаш го можеш! Но защо не го искаш по-често , за да падаш по-рядко на нивото на Анитата, Викторовците, Бенатовките, Беновските, Женитата и т.н. Дано с обръщението ми в началото те накарам по-често да си спомняш, че носиш отговорност и към фамилията си!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

В поликлиниката: – Докторе, не мога да спя. – Вземете разхлабително! – И от него ще спя по-добре?! – Не, но ще има с какво да се занимавате.

няма нови новини
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
сега
972
четат ПИК
сега
четат тази новина
УМНАТА! Не правете тези 5 неща рано сутринта
x