Кой бута Плевнелиев? Ясно кой – Борисов!

КОМЕНТАРИ

Кой бута Плевнелиев? Ясно кой – Борисов!

29573
на 17.10.2013
Кой бута Плевнелиев? Ясно кой – Борисов!

Врагът в моето легло.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Сценарият на тази холивудска мелодрама разиграват Борисов и Плевнелиев.

Ясно е кой има интерес от атаките срещу президента. Ясно е кой има интерес от импийчмънт и предсрочни избори за държавен глава. Борисов. Той не може още дълго да понесе да стои извън властта.

Всъщност човекът си го каза още преди две години. Росен отива на „Дондуков” да му топли креслото.

С Цветанов ситуацията е пак филмова. Изгори, за да светиш. В случая – изгори, Цецо, за да не изгасна и аз! Съмнява ли се още някой, че Борисов ще отърве обвинения по „Мишо Бирата” и „Чакъра”? И съмнява ли се някой, че Цветанов ще изгърми и може да търка наровете на Софийския централен?

И проблемите му тепърва започват. Това с аферата за СРС-тата на Орлин Тодоров е само нежна прелюдия към предстоящите зрелища по „Медузите”, лекарите в Горна Оряховица и най-вече данъчната проверка около апартаментите и доходите му.

Не че Цецо не е за бой, не че не разсипа десетки съдби и бизнеси. И не че Плевнелиев не премята офшорки като жълтици в джоба си…

Обаче откъде накъде главният бос ще излиза сух от блатото? Защо на него все да му се разминава и все да стъпва върху костите на предадените си съратници?

Знае се кой самодържец командваше България четири години поред. Знае се кой решаваше – и за арестите, и за офшорките, и за медиите.

Брутално несправедливият ход на събитията от последните дни доказва разкритията на агенция ПИК: да, има сделка между Бойко Борисов /само той, а не ГЕРБ/, БСП и ДПС! Сделката е Борисов да се държи неадекватно, направо карикатурно като парламентарна опозиция, да не се явява на собствените си вотове за недоверие, да симулира реактивност и инакомислие, да инициира бутафорни улични протести и по този начин да укрепва залинялата мощ на управляващата коалиция.

В замяна – индулгенция от прокурорско и съдебно преследване и перспектива да стане следващ президент след окепазяването на Плевнелиев и Цветанов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК