Кой лъже?! Кой? Във Варна са паднали 107, 1 литра на кв.м, а не "официалните" 30 литра на кв.м (снимка)

ЧАС ПИК

Кой лъже?! Кой? Във Варна са паднали 107, 1 литра на кв.м, а не "официалните" 30 литра на кв.м (снимка)

14158
на 20.06.2014
Кой лъже?! Кой? Във Варна са паднали 107, 1 литра на кв.м, а не официалните 30 литра на кв.м (снимка)

Последвайте ни в Google News Showcase

Метеостанция на разсадник "Керия" във Варна измери 107,1 литра на кв.м. дъжд за 2 часа и половина. Това съобщи за Varna24.bg читател, който прилага и снимка като доказателство.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Официално по новините бе съобщено за 30 литра на кв.м. - ПРОПАГАНДА. Как може официални данни да са 3 пъти под реалността? В България вярваме ли на официалните данни? Кой ще оправи щетите от бедствието? Кой ще отпуши ВиК колекторите? Всички тези въпроси за хората в България остават без отговор", възмущава се варненецът. 

По-рано Община Варна разпространи информация до медиите, според която над града ни са се излели 35 литра на квадратен метър, които макар и не малко като количество все пак трудно могат да обяснят бедственото положение, до което се стигна.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ ПОДРОБНОСТИ! Шофьорът на Бойко Рашков посрещал Стефан Димитров на служебния вход на МВР, Тенчо Тенев завел контрабандиста на банкет на КАТ (НА ЖИВО) СКАНДАЛНИ ПОДРОБНОСТИ! Шофьорът на Бойко Рашков посрещал Стефан Димитров на служебния вход на МВР, Тенчо Тенев завел контрабандиста на банкет на КАТ (НА ЖИВО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК