Кой се страхува от Слави Бинев? Бойко Василев, роднината му Ивет Добромирова и дежурният по субсидии в БНТ Найо Тицин

ЧАС ПИК

Кой се страхува от Слави Бинев? Бойко Василев, роднината му Ивет Добромирова и дежурният по субсидии в БНТ Найо Тицин

89919
на 01.12.2014
Кой се страхува от Слави Бинев? Бойко Василев, роднината му Ивет Добромирова и дежурният по субсидии в БНТ Найо Тицин
Автор:   Данка Радева

На кого е държавната телевизия - на данъкоплатеца или на клика шуробаджанаци?

Последвайте ни в Google News Showcase

Кой предложи Слави Бинев, вече се изясни – Цветан Цветанов.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Сега нека видим Кой се страхува най-силно от него.

Парадоксите сякаш нямат край - най-силен вой надава…БНТ.

Що тъй? Откъде такъв героизъм точно от вечно послушната обществена медия?

Да сте чували в последните 15 години друг път БНТ да плаши с протести? Да сте чували Бойко Василев от „Панорама” да е изразявал позиция, пази боже в дисонанс с властта?

Бойко Василев…Няма такъв храбрец… Или има, но само по линия на Слави Бинев.

С какво Слави Бинев би попречил на БНТ, Бойко Василев, роднината му Ивет Добромирова от „Протестна мрежа” и техния присъдружен Найо Тицин?

За да отговорим, трябва да се върнем малко назад. Тези дни медиите упорито въртят кадри от 2012 г., когато Слави Бинев опита да нахлуе в сградата на „Сан Стефано” 29, съпроводен от шумна тълпа. Кадрите са наистина срамни, брутални, несъвместими с цивилизационната етика.

Никой обаче не благоволява да припомни ЗАЩО Слави Бинев опита да нахлуе в БНТ, КАКВО го предизвика. Всъщност агресията му дойде, след като шефовете на обществената телевизия отказаха да излъчат репортаж от големия антиправителствен митинг срещу кабинета на Бойко Борисов в деня на Съединението през септември същата година.

„Това не е интересна тема” – такъв бил отговорът на шефката на БНТ Вяра Анкова.

Последва бурната реакция на Бинев, последва и негова бурна филипика срещу „кликата, обсебила държавната електронна медия и парите на българските данъкоплатци”.

Тук е разковничето, там ги боли днешните най-гръмогласни критици на Архонта.

Ами ако спази старата си закана да поиска пълна ревизия на финансите в БНТ? На безумно раздутия щат от 1600 човека? (за съпоставка Би Ти Ви произвежда пет канала само с 300 човека).

Ако в качеството си на шеф на медийната комисия потърси сметка защо само на едни и същи продуцентски къщи се раздават парите за сериали и документални филми? Ако попита, например, колко държавни субсидии от бюджета на БНТ е спечелил в последните години видният протестър и активист от ДСБ Найо Тицин?

Как и за кого се пилеят народните пари, какви са истинските рейтинги на БНТ? Колко пари изгоряха за безумието "Четвърта власт" или за другото поръчково безумие "Недадените"?

Превърната ли е БНТ в бащиния, в шуробаджанашка разпасана команда? Каква е връзката между Ивет Добромирова, Найо Тицин, Бойко Василев, Вяра Анкова, Севда Шишманова?

Лесно е днес да плюеш по Слави Бинев. Безопасно е. Най-малкото, защото самият премиер-министър ще се изкефи от протеста ти, макар и безмълвно.

Гневът на Бойко Василев и сие е „регламентиран гняв”, гняв в рамките на статуквото. И още – користен гняв: уплашени са хората някой да не им разтури колибката…

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Пеевски ги подпука: Имало е голямо разкешване от коалицията на пудела - мръсна престъпна сглобка! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Пеевски ги подпука: Имало е голямо разкешване от коалицията на пудела - мръсна престъпна сглобка! (ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК