Опитайте приставката на Pik.bg за Google Chrome. С нея получавате известия за новини от Pik.bg директно в браузъра.
Опитайте приставката на Pik.bg за Firefox. С нея получавате известия за новини от Pik.bg директно в браузъра.
БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Коктейл „Молотов" за ателие на зам.-кмета на Плевен

Само в ПИК
Коктейл „Молотов" за ателие на зам.-кмета на Плевен
Автор: ПИК
Дата
Дата
4779
Коментари
0
Коктейл „Молотов" за ателие на зам.-кмета на Плевен

Неизвестен подпали ателие на заместник-кмета арх. Трифон Иванов, който отговаря за териториалното устройство и строителството в общината. Коктейл „Молотов" бил хвърлен в 3,20 ч. в понеделник по вратата на помещението, което е част от апартамента му на улица "Ангел Кънчев".

Повредена е само дограма и врата, други щети няма. Хвърлил се да гаси ателието общинският съветник от БДП Димитър Кочков, който е ВИК-инженер и син на колега на архитекта. Потърпевшият Трифон Иванов пък е в екипа на градоначалника от ГЕРБ проф. Димитър Стойков.

Палежът е предизвикан умишлено, категорични са от прокуратурата. Собствениците не са били в града, а на почивка. Иванови обитават предимно друго тяхно жилище.

„Трифон Иванов наскоро си взе отпуск", лаконични бяха от плевенската общинска администрация. През целия ден зам. кметът с ресор „Териториално развитие" бе с изключен мобилен телефон. По неофициална информация той дал обяснение пред разследващите, че не е получавал заплахи и няма подозрения за конкретен извършител. Въпреки това най-правдоподобната версия е свързана с работата му.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
На предстоящите президентски избори бихте дали гласа си за:
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Дните до обяд няма да ви бъдат много успешни. Ако имате бизнес планове и лични цели, оставете ги за късните следобедни часове през цялата седмица. Работата ви върху тях ще бъде успешна. Не пришпорвайте околните с разни настойчиви искания и молби, намерете по-подходящо време дипломатично да им ги представите. Пазете си документацията и не се ровете в чуждата. Хубавата новина е, че ще бъдете здрави, дребните здравословни проблеми неусетно ще отшумят. Препоръчително е да изследвате урината и кръвта си с профилактична цел.
ВИП рожденици
акад. Стефан Воденичаров
акад. Стефан Воденичаров
председател на БАН
Става на: 72 години
Йордан Бакалов
Йордан Бакалов
ексдепутат
Става на: 56 години
Катерина Евро
Катерина Евро
актриса
Нели Топалова
Нели Топалова
актриса

- Какъв прекрасен диамант имаш на пръстена си, скъпа! - казва една жена на приятелката си. - Нищо особено, просто изпълних желанието на съпруга си. Беше ме помолил след като умре, да поставя възможно най-скъпия камък в негова чест. Това и направих!