Коледен базар за децата на загинали военнослужещи

Региони

Коледен базар за децата на загинали военнослужещи

3405
на 12.12.2015
Коледен базар за децата на загинали военнослужещи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В Щаба на Военноморските сили се проведе благотворителен коледен базар. Военнослужещи и цивилни служители представят различни кулинарни специалитети и ръчно изработени сувенири.

препоръчано

Събраната сума от разпродажбата им ще бъде приведена по сметката на фондация „Деца на Българската армия”. Инициативата цели подпомагане на децата на военнослужещите загинали при изпълнение на служебния си дълг. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК